Fredag!

Igår var jag på ett jumpapass på kvällen, vilket var skönt, och detta jumpapass var inte så himla jobbigt, det enda tråkiga är ju att jag inte kan stå på knä och göra övningarna som dem gör, eftersom jag har så fruktansvärt ont i knäna så fort jag ställer mig på dem, men men, sånt är livet=(
Efter jumpan gick vi ner i gymmet och jag sprang 1km på löpbandet, kanske inte så långt tycker vissa, men efter ett jumpapass så är det gandka starkt att göra det!
Har varit och tränat 4 dagar i sträck nu och det känns riktigt bra! Ska nog dit en sväng idag med, och imorgon ska jag Spinna med Hanna, det ska bli riktigt roligt!
Idag kommer Sarah och Jonaz hit en sväng!!! Det ska bli trevligt!

Nova har fastnat framför tv:n nu, första gången hon gör det. Hon sitter nedanför soffan och bara stirrar på barnprogrammet som går på tv:n!!!

Igår efter jumpan/gymmet åkte jag hem och hämtade lappen från posten så jag skulle kunna hämta Magnus bok som vi hade beställt åt han, och sen handlade jag lite på kronhallen i samma veva, köpte bland annat Nutrilett Meal, brownie, men den smakade skit.

Nä nu ska jag ta och göra gröt åt Nova och ta någe själv att äta med!

Vad ska alla göra i helgen då?

Torsdag

Full rulle är det här hos oss nu! Nova har börjat gå själv.... så det går undan nu=)
Har varit på gymmet måndag, tisadg och igår. Ska gå på ett jumpapass ikväll är det tänkt!
Var och hämtade ut mina träningskläder igår, och dem är såååå fina och dem passade! Ett tag var jag lite orolig för att jag skulle ha beställt fel storlek, eftersom dem franska storlekarna är mindre än dem svenska. Men jag kunde ha 36/38!!!!

Nu Sover Nova så jag ska ta och laga lite mat till mig! Senare idag skulle Hanna titta in hit en sväng oxå!
Nä nu ska jag ta och laga mat!

Vad har alla andra gjort i veckan då???

Tisdag

ja, har inte skrivit nu på några dagar, men mycket har hänt! Min lilla tös har börjat gå själv=)
Igår tog hon 5 steg och föll ner på rumpan, tur att hon har blöja, annars vore hon nog blåslagen på rumpan vid det här laget=)

Idag ska jag möta Magnus vid lunch och vi ska äta på China, ska bli så gott eftersom jag längtat så mkt efter det!

Var och tränade igår med, ska ner idag en sväng igen tänkte jag!

Nä nu ska jag ta hand om dottern lite, skriver mer sen ikväll!