Lördag!

Var på stan med Carro idag! Var på donken och åt... och shoppad lite (hon shoppade, jag har shoppat klart denna månad!)
Jag längtar tills festen den 13e april! Ska bli så jäkla kul!
Magnus håller på i nya badrummet och kaklar!
Igår fick vi upp en byrå till, så idag ska jag väl ta och lägga in Novas kläder i den.... Nova har ju några kassar med kläder som är för stora ännu, så dem ska jag ta och lägga in i lådorna istället så slipper påsarna stå framme....
Imorgon ska vi åka hem till Malin och Gunvald och grilla! Ska bli superkul!
Ikväll blir det potatisgratäng och kycklingfile!
image57Här är min älskade dotter Nova!
image58Och såhär såg Nova ut när vi var på stan idag!

Fredag!

Igår var jag på stan med Catta, Jennie och Cattas mamma! Köpte väl inget speciellt, men var inne på telia och kollade mobiler, och när jag och Magnus sen gick in igen så sa christine att om jag slår till idag så får jag 10% rabatt på telefonen! Jo, varför inte tänkte jag... så nu sitter jag här med en ny telefon! Den heter Samsung SGH-Z710
 
image56
Idag blir det nog en lugn dag.... ska ta ner en byro från vinden som vi ska ha i sovrummet.... sen ska jag väl ta och städa lite till helgen och gå en promenad..... förmodligen blir det väl en promenad ner till hamnen!
Vad ska alla hitta på idag då?

Torsdag.....

Oj vad längesen man skrev här då...... Men det är inte så lätt att skriva när bloggen ibland inte vill som man själv vill.
Idag bajsade Nova ner sig, så det var bara att hoppa i badet, och mamma blev lite blöt som dotter, enda skillnaden var att dottern satt i badkaret och mamman utanför påklädd=)
Ska gå ut och gå en promenad, för Nova tycker nog inte det är så kul att sitta hemma hela dagarna.... man märker att hon börjar bli otålig...... ska kolla om Catta vill följa med!

Igår vr vi på stan och shoppade lite.... Nova fick en ny sparkdräkt...och jag fick en ny tröja....!