söndag

Ja, i fredags var jag ute med tjejerna, kvällen blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, men kul hade vi iallafall!
Lördag och söndag har vi tagit det lungt, igår åkte vi med Säwa och Klas och skulle äta på Bella Donna, men då visar det sig att dem visar fotboll på tv där så det var fullt.... så det fick bli MAX!

Nova har sovit otroligt bra denna helg, vilket är skönt för jag har nästan blivit tokig... man märker att man lever när man inte får sova ordentligt på över 1 vecka.

Nu i veckan ska jag och Nova bara ta det lungt, på tisdag ska Magnus klasskompis Niclas följa med Magnus hem eftersom dem ska göra ett arbete tillsammans, kan bli så att han sover kvar här över natten.
På Onsdag ska Lena komma hit med lilla David!! Ska bli trevligt!
image206
Såhär ser gullungen ut när hon sover hos sin pappa!

Vad gör alla andra i veckan då???

FREDAG!!!!!!!!!

Idag är det utgång!!! Ser verkligen fram emot att parta med tjejerna!Men först så ska vi luncha tillsammans på stan, ska bli superkul!!!

Lite underhållning!

Visste du att...
om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)

Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)

En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt!) (Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ("Älskling, jag är hemma! Vad f...?!"

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta??)

Havskatten har över 27000 smaklökar! (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?) Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)

Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!) Den starkaste muskel i kroppen är tungan? (Hmmmmmm.......)

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!)

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra......)

En katts urin lyser under svart ljus? (Svart ljus.... ?)

En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)

Sjöstjärnor har ingen hjärna! (Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då??)

I veckan åkte var jag i centrum för att betala en massa skatt påsystembolaget. Jag var där inne i ca 10 minuter.
När jag kommer ut står en polis rätt utanför entrén och skriver enparkeringsbot! Jag går fram till honom ochsäger: "Kom igen nu, var lite schysst och riv lappen . . .!?Snälla, har Du inget viktigare att göra en fredagseftermiddag...?" Han ignorerade mig totalt och fortsatte skriva...Jag kallade honom för skrivbordsryttare och sa att han säkert var bögockså!Han gav mig en blick och skrev oberört ut en ny bot för att bilen hade slitna vinterdäck!? Då kallade jag honom för din lilla djävla hästskit! Han skrev klart den andra boten och satte den tillsammans med den första påvindrutan och började på en tredje!! Det här höll på i ungefär 10 minuter...ju mer jag skrek åt honom, desto fler böter skrev han utan att säga ett enda ord....... Därefter gick jag vidare till min bil, som stod i parkeringshuset 200 meterdärifrån, det är viktigt att ha lite kul varje dag !!..