Lite flyttat!

Idag började dagen med att jag och barnen for till Öppna i brandkärr, skönt för barnen att få komma ut lite och att Nova fick leka lite!
Åkte sen hem för att hämta Magnus och så åkte vi en snabbis till Donken för en snabblunch, sen skjutsade Magnus mig och Nova till Sjukan där jag skulle köpa p-spruta och sen gå upp till bm för att få den.

Det var nog min lyckodag idag då Veronica och Johanna var på sjukan, för jag hade glömt mitt leg i bilen, så jag hade nog inte fått ut sprutan om inte Veronica kom till undsättning och legitimerade mig! Tack gumman!

Efter sjukan åkte vi till nya huset och kikade in det, ska bli kul som attans att flytta imorrn och redan idag har vi packat en hel släpkärra med kartonger som Magnus precis körde iväg till huset!
På vägen hem skulle han köpa pizza, gott gott!

Imorrn klockan 8 ska vi hämta släpkärra sen bär det av! Nova ska till dagis som vanligt så vi kan jobba lite mer ostört!

Här kommer lite bilder från idag!


Vårat lass med kartonger!

En trött och sliten mamma som sprungit flera gånger i trapporna med massa kartonger!

Ska försöka skriva lite imorrn under dagen, och då kommer det även komma bilder från huset!

Mitt i en låda!

Ja Veronica vi kommer till öppna imorrn, vill ju träffa mina favorittjejer! Kommer även ta med lite kläder till Lilja:D

Idag har vi packat en massa, men även försökt underhålla barnen så gott det går! Jag har varit 2 varv till Björshult och slängt 2 byråer, skönt att få bort dem! Så imorrn ska vi flytta runt i sovrummet och rensa garderoben! Men som ni läst ovan så ska jag och barnen till Öppna så Nova får leka av sig lite, och jag får träffa mina favoriter!

Magnus ska fortsätta packa imorrn på fm medans vi är borta, sen när jag kommit hem vid 12 hinner jag bara sätta mig och vila en snabbis innan jag måste åka upp till lasarettet för min andra p-spruta!

Hittade dessa underbara skor när jag rensade bland barnens kläder, dem är i storlek 16 och Elton har haft dem på sig en enda gång! För 50kr blir dem dina!


Har även haft denna overall liggandes hemma, perfekt till vintern för lillan eller lillen!
Den är i storlek 68 och kommer från KappAhl För 60kr blir den din!


Är ni intresserade av något av dessa så är det bara kommentera, smsa eller mejla!

Nu sover båda mina guldklimpar, jag sitter här och käkar sånna där supergoda stjärnor med smak av sourecreame and union! När älskling kommer ut ur duschen ska vi dela en flaska vin, tycker vi har gjort oss förtjänta av det idag!

Efterlysning!
Jag är sugen på att åka och se Ladies Night i år, någon som skulle vilja hänga på?

Puss å kram

Packa Packa Packa

Just nu håller vi på att packar. Jag i sovrummet och Magnus i köket. Jag har packat alla barnens kläder, förutom några ombyten som jag lämnade framme. Alla mina kläder är packade, förutom några ombyten där med. Nu ska jag ge mig på Magnus kläder och våra vinterkläder, och allt skit som finns i garderoberna. Sen ska jag plocka isär byråerna som vi har (2 st) och köra dem till sopptippen!

Återkommer kanske ikväll, om jag orkar!