Helvetesfebern...

Tempade Nova nyss och febern låg på 40,2.... när fan ska den ge sig.....?

Jäkla feber...

Idag har jag vilat en himla massa... hade fruktansvärd huvudvärk förut idag så jag gick och la mig efter maten för båda barnen sov i alla fall.
Efter min lilla vilostund så var huvudvärken över men kom tillbaka ganska snabbt.... men nu verkar den vara borta iaf=)

Har lagt ut lite mammakläder på tradera, och så barnkläder oxå, men tyvärr går det inte lägga in bilder just nu så jag får vänta ett tag till med att lägga ut resten av kläderna. Har en massa barnkläder som ska ut och så lite mer mammakläder.

Novas feber var ju som sagt borta imorse, sen vid 12slaget så låg den på 40,9 har jag för mig det var.... sen på em när vi tempade då vi tyckte hon var varm så låg den bara på 37,2 och det var ju bra, hon är dock varm i kroppen och hängig... men det är kanske inte så konstigt då hon varit dålig så länge.

Matning pågick=)


Gott som attans=)

Tyvärr blir det inte så mkt bilder på Nova nu då hon är dålig och jag inte vill "plåga" henne med en massa blixtrar....


Är ni intresserade av barnkläder eller mammakläder så kan ni ju kolla in mina auktioner på tradera!
Heter AgnieszkaNova där!

Jobbig natt...

Natten har varit e riktig pain in the ass..... Nova hade feber och som mest låg den på 40,9.... men nu på morgonen när jag hade gått upp och vi tempade henne så hade hon bara 37,2, så den verkar ha gett sig iaf ett tag...=)
Hoppas att det var slutspurten som hon hade inatt och att vi slipper denna nedrans feber i framtiden.

Jag hann lägga ut ett par byxor på tradera igår... sen gick det inte att sitta vid datorn mer då båda barnen krävde uppmärksamhet...så jag och Magnus hade en varsin liten apa i famnen hela kvällen.

Ska ta lillprinsen nu för han är hungrig... och sen tradera lite om jag hinner!

Ciao