Egentid

När man är småbarnsmamma OCH 2-barnsmamma så är egentid väldigt viktigt. Iaf är den det för mig, så när båda barnen sover middag, vilket inte alls händer ofta, så brukar jag passa på att slå mig ner med en kopp kaffe, och någe gott att knapra på! Just nyss hade jag en sån stund, Nova sover dock fortfarande med Elton vaknade och ligger i vagnen på altanen och leker.
Just nu dricker jag kaffe och äter soja-crackers. Det är naturgodis som är väldigt goda och jag har fått för mig att dem är nyttiga med! Iaf nyttigare än vanligt godis:P


Kaffet har jag gjort i denna skönhet som gör supergott kaffe, en sån ska vi köpa när vi flyttat har jag bestämt, tror inte Magnus säger så mkt då han oxå tycker den är snygg, sen har vi ju vattenkokaren i den serien med! Eller vad säger du gubben??

Ska bjuda på jordgubbspaj när alla kommer, hade dock ingen glass hemma men Snälla Emma skulle köpa det på vägen!

Sköt på fikan en timme då Nova ville sova och somnade som en klubbad direkt när hon fick vällingen, så vid 3 ska Louise och Teo och Emma och Jeremias komma och fika och busa! Louise gick vi i samma föräldragrupp med när vi väntade Nova, så Nova och Teo är typ lika gamla! Vi träffades hela mammagruppen där i början när man hade fått barn men nu är det tyvärr inte så längre.
Emma och jag har varit bästa kompisar en gång i tiden, sen gled vi isär när man flyttade och vi började på olika skolor och så, sen fick hon barn och gick och gifte sig..... !
Jag fick dock barn innan henne, men är ännu inte gift.... *mummel mummel*

Funderade förut på att fixa iordning Novas pool så hon och Teo skulle kunna badat, men så kom ett JÄTTEMÖRKT moln allt närmare oss och nu har det regnat en stund, så poolen står orörd, och får så förbli!

Avslutar detta inlägg med en bild på gullungen som vet hur man driver mamma till vansinne!


Puss å kram på er alla!

Hej och Godmorgon!

Inatt har jag sovit som prinsessan på ärten, fast jag låg på en av Eltons nappar... aj aj min axel.
Sov rysligt bra inatt, vaknade en gång vid 2 då Elton ville ha lite välling, sen somnade vi båda om ganska snabbt och sov vidare till 5, sen strax efter 6 så vaknade han och vi låg i sängen och myste!
Somnade om 10 i 7 och vaknade halv 8 igen av att Nova var vaken, då var det bara gå upp!

Igår hade vi besök av Tezza och Ellen, trevligt som vanligt! Vi fikade, gick till lekparken med Nova, åt mat och snackade en massa. Ungarna busade och hade sig och Elton var duktig och snäll som vanligt!

Ellen när dem var här igår.

På Eftermiddagen åkte dem hem och vid 6 tiden åkte vi in mot stan för att hämta Magnus och åka och handla. Åkte sen hem hit och umgicks lite innan han åkte hem. Ja det känns nästan som om vi är särbos:)

Jag har läst ut boken Marley och Jag, guud vilken underbar bok. Då vi själva haft en labrador så fällde man många tårar i slutet av boken... man känner igen sig så himla bra i allt som står! Underbar bok som jag tycker alla ska läsa!
När jag låg och läste så låg denna unge och kikade på mig.....:)

Ikväll efter jobbet ska vi hämta Magnus i stan och så ska vi hit och grilla, köpte kött och grönsaker igår som vi ska göra spett av, och så blev det självklart majskolvar som ska grillas, gott gott!
På tal om spett, glöm inte rösta idag igen, ni vet att ni gör mig glad om ni röstar, och jag vet att det är ett himla tjat men tävlingen håller inte på så många dagar till!


Jag, Czarly och lite hundgodis busade igår!


Jag vet att det är många som tar mina bilder som jag lägger upp här i bloggen, nu BER jag er att inte göra det, det är mina bilder som jag tagit vilket helt enkelt innebär att ni bryter mot lagen genom att ta dem utan att fråga. Så snälla gör inte detta, inte kul att hitta sina bilder på andra ställen på nätet.

Tack snälla ni!

Tack snälla ni som röstar på mitt spett, självklart blir jag överlycklig att ni alla vill att jag ska vinna!
Här är 2 bloggerskor som jag tycker ni ska besöka!
Sofie och Madde!