Hallen

Skrev förut att vi hade satt upp en hylla i hallen, och här kommer bilder. Det ska upp några kort på hyllan samt en till röd ljusstake. Kommer bli finfint när det är klart. Ska även sätta upp en Välkommen-text samt några små fjärilar över hyllan som vi beställt från Vimsadekor.Måndag!

Imorse for vi till Öpnna där barnen fick leka av sig och jag fick prata med andra vuxna:) Alltid lika trevligt! Elton älskar sångstunden på öppna, han sitter gärna nära Gunilla, klappar helt galet i händerna och ska känna på gitarren=)

Guldklimpen älskar sång och musik!
Nova var lite nere och hängig under sångstunden, men efter lite fika var det full fart igen och hon busade en massa!
Efter öppna åkte vi och fyllde på luft i däcken då Magnus bytte till vinterdäck igår, samt fyllde på vinterolja! Så nu ska nog bilen gå i vinter! Sen åkte vi hem och tog det lugnt en stund, jag surfade runt på internet och kom till Lindex hemsida och såg att det var idag dem sålde ursöta pyjamas med LillaMy på för ynka 49,50kr. Så jag klädde på barnen och vi tog en promenad ner på stan och till min lycka, eller tur, så fanns det kvar en pyjamas i storlek 110/116 så den kommer ju Nova garanterat kunna ha efter Jul! Tänkte att hon skulle få den i julklapp av oss!


Efter att vi varit på stan så tog vi en snabbis in på kronhallen och köpte bröd och mjölk... sen gick vi hemåt och båda barnen somnade, Elton vaknade nyss och Nova ska jag ta och väcka och sen ska jag börja med maten. Idag bjuds det på potatis, brunsås och kassler till det! Ska bli gott! Och vi hoppas att Elton kommer gilla maten med!

Igår fick vi även upp en hylla i hallen, kommer bild på det senare ikväll, ska även lägga ut kläder på tradera när barnen somnat.

Jobba Jobba Jobba!

Har nu ikväll setat och lagt ut en massa auktioner på tradera, så om ni är intresserade och vill köpa nya fina kläder till bra priser så kika in och buda HÄR.

Kommer lägga in mer kläder imorrn. Vill bli av med dessa kläder för dem ligger ju bara här hemma  och gör ingen nytta, tar bara plats!

Kvällen har varit lite av ett kaos.... men nu sover båda barnen.... Nova ligger dock i våran säng men ska bära över henne när jag ska lägga mig. Ska nog ta mig en knäckemacka... med smörgåsgurka på, sen ta en snabbdush och sen sova!

Hörs mera imorrn!