Längtar tillbaka...

Jag längtar tillbaka till dagen då man fick känna sig finare än någonsin, då man fick allt serverat och livet bara var lyx! Känner att jag snart måste ta och hitta på någe, unna mig själv någe lyx så jag får slappna av och vila upp mig! Någon som kanske vill åka på SPA?

Ingen tur här inte....:(

Nää ni det verkar inte som om jag hade tur att vinna biljetter till UnderbaraBarn mässan, självklart blir man lite ledsen, men hey vad ska man annars bli när man jättegärna ville gå!?!

Idag har jag varit med barnen till mina föräldrar, efter att vi hämtat Nova på dagis. Passade på att ligga på spikmattan en stund och höll på att somna... skönt som tusan! Lånade även hem mattan och ska använda den en stund varje dag och se om jag kommer må bättre av det, för då kommer jag verkligen investera i en sån!

Nu sitter jag och farmor i varsin enda av soffan, barnen sover och regnet smattrar mot fönstrena. Det verkligen öser ner här i våran stad! Imorrn är det dagis för Nova, Elton kanske kommer vara hemma med farmor medans jag lämnar då hon inte jobbar förens på fm... så slipper man släpa på honom. När Nova ska hämtas så blir det vagnen och en promenad på stan för att leta namngivningspreent till lille Love, som vi ska till på lördag, och så skulle jag vilja hitta lite kläder till mig oxå, får se om man hittar någe bra!

Får bjuda på denna bild på sötnosen Elton!

Blir inte ensam...


Detta problem som jag har haft länge nu, att jag skulle få sova ensammen med barnen när Magnus åkte... det löste sig imorse, för jag kommer inte alls sova ensam! Imorse ringde nämligen farmor och väkte oss strax innan 8, och tur var väl det då Nova ska vara på dagis kvart i 9..... hon sa att hon läst i min blogg att jag var orolig över att sova ensam och erbjöd sig att sova hos oss nu när Magnus var borta. Då jag berättade detta för Nova vart hon överlycklig och sa direkt att då ska farmor läsa saga för henne på kvällen, min sötprinsessa!

Nu ska jag ge Elton gröt, sen vid 10 har jag telefontid med Mykidoo, och då hoppas jag att Elton sover sött!

Hörs senare!