Valborg!

Ikväll har vi haft det riktigt trevligt, blev dock lite kaos och väntande på maten men till slut var vi alla mätta och belåtna och det är ju viktigast! Mina föräldrar och bror var här, jag och mamma delade på en flaska vin, gött!

Kom fram till att Novas lugg var väldigt lång så vi klippte den, så nu ser hon vart hon går! Vädret är supertrist ute, regn och kallt... stackars alla fulla tonåringar som är ute och festar... kan inte vara kul :(

Kvällen har varit lugn och skön och nu ska jag ta min sovande dotter och gå upp och lägga henne och sedan mig! Imorrn har jag ganska mkt att göra, måste märka upp de sista kläderna och så ska ju Magnus iväg till sin mammas hus och hjälpa till, så jag blir ensam med barnen en stund. Hoppas på fint väder så man kan vara ute lite!

Hoppas alla haft en fin kväll och tagit det lugnt med alkoholen!

Eltons skor!

Vi fick ju nu i början av våren hämta ut ett par skor på Vincent Shoe Store här i Nyköping, det var snälla Lotta som gav oss dem!
Jag blev överlycklig när skorna fanns i rätt storlek och färg! Och Elton blev jättefin i dem!

Han har haft skorna i vått och torrt och de funkar toppen, håller väta borta samtidigt som foten hålls varm! Jättelätta att ta på, och detta var ju lite som oroade oss då vi från början hade svårt att få på Elton skor, men med dessa så bara glad foten ner och man kände när det "klickade" till när foten var på plats!

Det enda negativa som jag la märke till var när man skulle ha dessa och dra över overallen som Elton hade, det var ganska svårt, men å andra sidan så är PoP overaller ganska trånga nertill, så vi kan lika gärna skylla på den och inte på skon!

Kort sumering: Skitsnygga skor som fyller sin funktion och lite mer där till! Tack Lotta för att vi fick chansen att pröva dessa!

Herrman, min Herrman!

Många undrar vad en Herrman är för någonting, här kan ni läsa om Herrman, och även om hur man gör en själv!!!!

Om någon som bor i samma stad som mig, som jag brukar träffa skulle vilja ha en Herrman när min är klar så säg till!