Vinn sommarskor!

Nu är det dags för ännu en tävling här i bloggen, och denna gång får jag äran att lotta ut ett par sommarskor från Vincent Shoe Store i Nyköping!

Helt underbara skor, Nova hade ett par i likadan modell fast rosa med strutsar på förra sommaren om jag inte har fel, och hon kommer definitivt få ett par nu till sommaren igen!

"Jag är med och tävlar om Nico, Lova, Ebbe eller Sally i valfri färg och storlek. Skorna kommer från Vincent Shoe Store och tävlingen hittar du hos Agnieszka.
Var med och tävla du oxå! "
Reglerna är enkla:

För att vara med och tävla så kopierar du bilden och den kursiva texten och skriver ett inlägg i din blogg om tävlingen! Se till så att länkarna funkar.

Lämna sedan en kommentar till detta inlägg med namn, mejladress, bloggadress, länken till tävlingen i din blogg samt en liten motivering till varför just du ska vinna!

Tävlingen pågår tills den 9 Maj klockan 12.00

Lycka till nu allihoppa!

Kommentarer :

#1: Lillan

jag vill gärna vinna skon sally i stl: 20 till min lillkusin! hon skulle bli så otroligt söt i dessa i sommar! och ett paket från "storkusinen" vore väääldigt poppulärt!har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/april/skor-3.html

skriven
#2: Amanda

Jag nappar såklart direkt på detta! Kanonfina skor!Jag har länkat här:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/april/tavling-barnskor-95.htmlJag tycker vi ska få vinna för att vi helt enkelt inte har råd att köpa några nya skor till Ludwig alls just nu. Trassel med försäkringskassan har inneburit utebliven inkomst sen årskiftet och då dalar förståss ekonomin.

Ludwig däremot har ett riktigt växtryck för första gången i sitt 2-åriga liv så han skulle verkligen behöva ett par nya sommarskor.

Hoppas på tur! ♥

skriven
#3: Becka

Jag är gärna med och tävlar, skulle vara bra med ett par tunnare skor till harry i sommar då det är för varmt med jumpa skor

skriven
#4: Madde

Klart jag är med och tävlar fasiken någongång ska ju turen vända och även om jag inte varit med så hade jag länkat om den jag menar de är ju du. ;)Länkar.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.14644796Vi vill vinna för Williams fötter växer värre än ogräs eller aa hela William gör ju det iofs. ;)

Ungen har redan 23 i storlek och jag undrar vart de här ska ta vägen, barnskor kostar ju en hel del och Vincent skorna är ju både sjukt snygga och sen väldigt bra också. Bra nu när han börjar gå bättre och bättre och kommer röjja med alla andra barn ute.

Ebbe skorna är en solklar favorit hos oss Henric sa det på en gång.Massa kramar till er. <3

jansson_madelen@hotmail.com

http://metrobloggen.se/vhdbrud

skriven
#5: jenny, tor och loke

länken kommer här:

http://jennt.blogg.se/2010/april/tavlar.htmljag skulle vilja vinna just för att mina killar behöver nya skor, växer ju som ogräs, jag tycker skorna är sååå fina, men tyvärr har vi inte råd att köpa två par, så att vinna ett par skulle ju vara toppen, för ett par kan vi nog skrapa ihop till själva. så vi håller tummarna att vi vinner, skulle vara så sött med likadana skor i sommar på mina twins! Ebbe skon är ju såå tuff i stl 26 och blå! ha det gott!

skriven
#6: carro

klart jag nappar på denna tävling då Isabellas sommarskor blivit för små, och vincent shoe store har ju dem perfekta sommarskorna i bra kvalitet.här kommer länken till min blogghttp://missblackangel.blogg.se/2010/april/tavlar-hos-agge.html

skriven
#7: alexandra

länken här: http://axdal.se/9-maj-skor/jag vill vinna för att jag vill att dottern ska ha bra skor nu när det blir varmare väder ute. hon älskar att vara ute och gå. och vi har bara jympaskor och sommarskor behövs snart. och några sommarskor har vi ej.

skriven
#8: Annika

Jag skulle vilja vinna de första skorna, i blå färg, storlek 20. Verkligen superfina skor som skulle sitta kanon på Rasmus i sommar!!! :-)

Eftersom jag inte får den FP vi räknat med (diffar alltså 8000/månad!), så finns det inte ekonomi att köpa vad man vill. Barnen drabbas ju självklart av det här när det gäller klädinköp osv. Hade vart stenkul att verkligen få ett par skor som man verkligen fallit för. Och det är precis vad jag gjort. Alternativ 1 ovan, dom var vrålsöta!!Länkar här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/agnieszka-vincent-shoestore-95.htmlKram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

http://nilssonpettersson.blogg.se

skriven
#9: Linda

Vill absolut vara med och tävla om ett par röda Sally i stl 20 till min lilla sessa. Och jag tycker att jag ska vinna för att med tre äldre syskon så får min lilla Maja oftast ärvda saker så det vore så kul om hon kunde få ett par nya fina skor till sommaren.länkar här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/april/vinn-skor-1.htmlHåller tummar och tår och hoppas på en massa turKram Linda

skriven
#10: ellinor s

Är jätte gärna med!

Har precis fått veta att jag ska bli gudmor (GUDMOR i 20års åldern, UNDERBART!) till den lilla bebbisen min tjejkompis har i magen. SJälvklart tar jag det har på otroligt stort allvar. Vore super kul att få ge dessa snygga skor till den lilla när den kommer! Ett stort plus var ju såklart att NICO skorna var jätte fina och perfekta till sommarn!http://tavlingsprotokoll.blogg.se/2010/april/barnskor-9-maj.html

skriven
#11: Anja

Självklart vill jag vara med och tävla och dom fina skorna :)Länken: http://anjaelisabeth.blogg.se/2010/april/tavlar.htmlLiam skulle verkligen behöva ett par tunna till sommaren. Har hittills inte hittat några fina. Och tyckte alla fyra skorna var skit söta :)a-n-j-a@hotmail.comKram Anja

skriven
#12: sara - tävlingar, rabatter och en massa tvångstankar

Länk:

http://kidzmode.blogg.se/hoppaspatur/2010/april/tavlar-om-skor-avslutas-9maj.htmlJag skulle gärna vilja vinna Sally till min dotter, skulle bli en jättefin 3-års present nu när hon fyller år i maj. min dotter älskar skor.

Är vi i stan tjatar inte hon om leksaker, utan skor ;)

Så skulle vara extra roligt då att få ge henne dessa fina. Ett par blå för det är hennes favorit färg. Hennes fot är 15 cm, så stl 26(?)

skriven
#13: En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Jag är gärna med och tävlar, jag har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/april/skor-3.htmlJag skulle vilja vinna ett par blå Nico i stl 26 till Melvin. Han fyller 3 år den 25/5 och sen behöver han nya sommarskor till sommarsemestern som vi skall på.Hoppas på tur.

skriven
#14: Lotta

Nu kommer jag med ett inlägg vi har en tygsko till så gåt upp i storlek, den ät också med i tävlingen, Meddelande från Vincent Shoe Store Nyköping.Ich självklart så är jag inte med i tävlingen ;-)

skriven
#15: Emelie

Jag är med!Länk: http://empeliel.blogg.se/2010/april/tavlar-om-ett-par-skor.htmlVarför ska jag vinna då?

Jag har en sko- och klädtokig liten dotter som skulle bli väldigt glad för dom här skorna!

skriven
#16: Frida

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett par röda Sally i storlek 23 till min lilla dotter Thilde! Det skulle vara så roligt att ha ett par riktigt söta skor till nästa sommar då hon förhoppningsvis har lärt sig att gå! Det känns lite mer speciellt att ha vunnit ett par än att ha köpt dem. :)Här är länken till tävlingen från min blogg:

http://fairfriday.blogspot.com/2010/04/tavla-om-sota-skor.htmlTack på förhand!

skriven
#17: Stina

Åh vad jag önskar mig skorna Lova åt vår Bella!Jag hoppas vinna eftersom jag har en studerandes SGI... Inte många kronor här inte.Har länkat här:

http://fladdortvl.blogspot.com/2010/04/9-maj_6381.htmlKRAM Stina

skriven
#18: cammie

Jag skulle vilja ett par skor till min son. Har ett par babyskor ifrån vincent till kommande bebis. Men storebror skulle ju oxå vilja ha ett par snygga!? =) länk:http://tipsblooggen.blogg.se/2010/april/tavling-skor.html

skriven
#19: cammie

glömde mailen. Sen är 9 maj min födelsedag oxå! =)

skriven
#20: Pernilla

Jag skulle vilja vinna ett par röda Lovaskor till min dotter. Varför? För att hon verkligen behöver nya sommarskor!Har länkat här: http://pernillastavlingsblogg.blogspot.com/2010/05/skor-95.html

skriven
#21: chanette

http://darkbarbie.blogg.se/2010/may/vinn-skor-9-maj.htmlChcę wygrać w czerwonym do Ebbe Kewin. jak ładnie z czerwone buty na facetów faktycznie. Jego ojciec miał kilka, a on jest ojcem chłopca, niestety, jego ojciec zmarł rok temu.

przytulić

skriven
#22: care69

Jag är med!Vill gärna vinna ett par blå Nico i stl. 27. Skulle bli så snygga på min lilla kräsna kille.Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/05/9-maj-vinn-sommarbarnskor.html

skriven
#23: Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Jag är självklart med o tävlar!

Varför ska just jag vinna då? Nu när det är vår så upptäcker man alltid att förra årets skor är små (eller snart för små) o nya sommarskor måste köpas in. Eftersom lillebror kommer snart också känns det som att det är 1000000 saker som ska köpas in, så att vinna ett par skor skulle vara toppen :)

(sen blev jag förtjust i skorna Ebbe som Edvin skulle bli superfin i ;))Mail: elinteg@hotmail.com

Länk: http://edvinsmamma.wordpress.com/2010/05/02/sondagsmorgon-tavlingar/Håller nu tummar o tår o hoppas på tur!

skriven
#24: Veronica - mamma till Theo

Vilken fin tävling, jag hoppas på tur!Hoppas vinna ett par Nico, röda i storlek 20 till min underbara son. Han behöver ett par sommarskor, och jag har hört att Vincent Shoe ska vara så bra!

Håller tummarna!Här har jag länkat:

http://virresblogg.blogspot.com/2010/05/tavling-slut-9-maj.htmlveronica_134@hotmail.com

skriven
#25: Lindet

Hej jag är gärna med.Här länkar jag:

http://lindet.blogg.se/tavlar/2010/may/95-vincent-shoe-store-agnieszka.htmlJag skulle vilja vinna dessa för att jag saknar ett par svala sommarskor åt dottern och dessa skulle verkligen passa henne. De var otroligt fina och jag föll lite extra mycket för Sally. De hade verkligen klätt vår lilla tjej.Kram Lindet

skriven
#26: johanna-sofia

Jag skulle vilja vinna skorna "Lova" till Lilly som snart fyller år. (:

Länk: http://hansmunmotminhud.blogg.se/2010/may/tavlar-om-ett-par-jattesota-skor.html

Kram Johanna-Sofia

skriven
#27: Erika

Jag är gärna med och tävlar! Lyckas jag vara den lyckligvinnaren så skulle jag köpt LOVA RED i strl 21 till min dotter :) Skulle passa henne perfekt i sommar eftersom hon inte har några sommarskor än (blir hennes första sommarskor).Tävligen är länkad på bloggen,

http://stoltmammatillmira.blogg.se/2010/may/morgon-tavlar.htmlHoppas på tur nu!!!

skriven
#28: Geshiia - mamma till två pojkar

Jag är helt klart med! Jag önskar vinna ett par Sally i storlek 20. Skorna vill jag vinna och vinner jag de skulle mina barns lilla kusin Nova få de, perfekt tills hon lär sig gå ordentligt för nu är det verkligen nära att hon går helt obehindrat och så är det ju skönt till sommaren att ha ett par sommarskor. :)Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2010/may/95-skor.html

skriven
#29: Linda

Hej min lilla dotter behöver ett-par-mina-första-skor-någonsin =Dlänk: http://jagtavlarhos.blogg.se/2010/may/sommarbarnskor-9-maj.htmlkram Linda

skriven
#30: Myran

Hade velat vinna ett par Ebbe navy i stl25 till min son. Tycker skorna är jätte fina och hade passat min yngste son perfekt. Ekonomin är inte den bästa och yngste sonen får mest ärva kläder och skor, så håller tummarna hårt!Här är länken:

http://zebramyran.blogg.se/tavlingar/2010/may/tavlar-vincent-shoe-store.htmlMvh Alexandra

skriven
#31: Erica Söderström

Ett par Nico i st 23 som är blåa hade varit toppen hälsar min son Isak.Isak hatar att gå i affärer och om han fick som han ville skulle han gå i sin stövlar hela sommaren bara han slapp en tur i skobutiken. Därför hoppas han på vinst så hans mamma inte drar ut han i shoppingvimmlet igen för det var inte kul! (Gå på Jula var däremot jättekul för där fanns ju skotrar och fyrhjulingar suck pappas pojke?).Här har Isaks mamma bloggat:

http://flatcoated.bloggagratis.se/2010/05/05/2931911-tavlar-om-sommarskor-till-isak-hos-agnieszka-avslutas-9-maj/Håller tummarna stenhårt för vinst!Erica

skriven
#32: Kimmi

Skulle gärna vilja vinna ett par skor (Lova stlk 30) till min dotter som hon kan skutta omkring i på semestern.Har länkat här: http://lyckotroll.blogspot.com/2010/05/vinn-sota-sommarskor-9-maj.htmlskriven
#33: evamar

Jag vill vinna helt enkelt eftersom det skulle bespara ett inköp inför sommaren. Dessutom är skorna söta. Vad mer kan man begära?http://evamar.blogg.se/2010/may/skor-9-maj.html

skriven

Kommentera inlägget här :