Rädd, så jävla rädd...

Tandläkarbesöket var verkligen det värsta jag varit med om, först ett hål, sen ett till och så ytterligare ett... var så nära att börja grina.... sen när hon nämner att hålet i visdomstanden inte är värt att laga, utan att det är bättre att dra ut tanden... det var verkligen droppen. Ville springa skrikandes därifrån och sätta mig i bilen och grina.

Nu har jag iaf bokat in tider så jag får tänderna fixade, dock så ser det ut som om Polen-resen som vi planerat kommer att falla pga detta, då jag har ganska utspridda tider hos tandläkaren resten av året nu. Men känns som om tänderna går i förstahand.

Är så jävla less och besviken, trodde jag hade finare tänder än så... men nu har jag iaf fått svar på varför det ilat så fruktansvärt i tänderna. Allt är visdomstanden med hålet´s fel..... så nu hoppas jag att ilningarna kommer försvinna när denna tand är utdragen/lagad.


SKÄMS SKÄMS SKÄMS SKÄMS....

(Jag vet att alla har olika tänder och att jag inte ska tycka att jag inte sköter om mina tänder rätt, men kan inte låta bli att skämmas. )

Dessutom säger tandhygenisten att 2 av hålen funnits länge men nu "växt till sig"..... snacka om att få ett slag i magen. Hade den förra som fotade min trut kunnat sagt det så hade ju inte detta kommit som en käftsmäll direkt.

Nä nu ska jag ta en alvedon och tycka synd om mig själv!

http://cherlindrea.se/wp-content/uploads/tand1.jpg


Påminner:)

Vill påminna alla som ännu inte blivit medlemmar på Buzzador att bli det nu, mycket spännande på gång!

Har du barn som är födda mellan 1 januari 2009- 17 mars 2010 och 1 juli 2010- 1 september 2010 så är du den dem söker, så bli medlem NU!

Godmorgon höstdagen!

Sista dagen i Augusti och vädret är rätt kyligt, här hemma är golvet apakallt, så snart blir det att sätta på golvvärmen igen. Eller så är det kanske jag som ska klä på mig lite mer kläder så jag inte fryser?

Barnen ska till dagis vid halv 11 idag, anlednignen är att jag ska till tandläkaren vid 10 över 2 i eftermiddag. Vill inte ha barnen med mig dit. Ska bli spännande att se vad som kommer ske när jag berättar om alla mina problem med tänderna.

Ska även upp till Elgiganten och be dem förklara alla siffer/bokstavs kombinationer som blinkar på våran kyl.. någonting står inte helt rätt till.
Måste även köpa mössor och vantar till barnen, då det börjar bli kyligt ute.... speciellt på morgonen när man ska iväg.

Hörs senare!