Vilken underbar film!

Sitter nu i soffan efter en underbar kväll med bästa Louise, vi har varit på bio och sett Farsan, en helt underbar film! Ska ni gå på bio så gå och se den, fantastisk!

Vi skrattade så vi grät, och grät så vi skrattade!


Farsan

Tack Louise för en toppenkväll!

Söndag

Elton har inte kräkts någonting mer sen igårkväll, han sov hela natten, inne hos oss såklart och han vaknade klockan 5 för att få välling. Sen sov han vidare till 7.
Jag fick ligga kvar i sängen och dra mig lite imorse medans Magnus gick upp med barnen. När jag hade gått upp så fick jag för mig att färga håret, och det gjorde jag, så nu är det lite röd nyans i skallen, fint som fasen om du frågar mig!

På barnbasaren hittade jag lite bra saker som jag köpte, en lampa till Eltons rum, nalle-puh lego till barnen, köksgrejjer till Nova, och lite kläder till Elton som han ska ha på dagis som extrakläder!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 20 i 6 då Louise ska komma och hämta mig och vi ska åka ner till bion, ikväll blir det Farsan som vi ska se, ska bli himla trevligt!

Hoppas ni alla andra haft en fin söndag!

Spyor och Grattis Anna!

Nu har vi kikat lite på melodifestivalen, glömde att det gick idag och hade massa annat för oss, så när Magnus kom på att det var så var det typ sista låten som kördes=)

Elton vart jätteledsen när han låg och sov så han fick komma upp, grät helt hysteriskt och kräktes ner mig och halva vardagsrummet... tack för den!

Så ja, nu har väl kanske helvetes-sjukan kommit på besök till oss, hoppas den inte blir långdragen bara. Och Elton som skulle skolas in på dagis på måndag, nu känns ju som om det inte kommer bli av.

Vill även passa på att Gratulera Anna Bergendahl som gick direkt vidare till Globen i Melodifestivalen! Hon är ju från våran stad så då blir man lite extra mallig! Go Anna, Go Anna!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:6oCixqxqWYq8pM:http://www.tv4.se/polopoly_fs/1.642222.1222266767!image/902425807.jpg_gen/derivatives/w450/902425807.jpg

 

Imorrn har även jag och Louise bokat biljetter för att gå och se Farsan på bio, men nu får vi ju helt enkelt se hur lilleman kommer må imorrn. Trist att det ska hända någonting sånthär just när man planerat in saker, men det är ju inte direkt ovanligt när det gäller mig.