Söndag, sista dagen i Januari!

En hel månad har gått på 2010, och jag har fortfarande lika svårt att komma ihåg att det faktiskt är år 2010 nu och inte 2009 längre... men jag tror inte jag är ensam!

Idag var vi iväg och barnen fick en varsinn spruta, båda började gråta men det gick över efter en stund! Efter det åkte vi och handlade och köpte även med oss semlor hem! Årets första semla är alltså uppäten... och förmodligen är det årets sista med då jag inte är så förtjust i semlor.

[Här skulle det vara en bild på en semla men kameran vill inte sammarbeta]

Efter att semlan var uppäten så åkte jag, SJÄLV, hem till Louise och tvillingarna och spenderade några timmar där. Var skönt att vara utan barnen och jag behövde verkligen det!

När jag kom hem var det mest bus med ungarna och så lagade jag lite mat i mitt Cafe på FB, har blivit helt beroende av skiten=)

Barnen har ännu inte reagerat med feber eller någe liknande sen sprutorna, men dagen är ju ännu inte slut. Med våran tur lär dem ju vakan båda två med skyhög feber inatt:(

Imorrn blir det bara en lugn dag hemma, som det ser ut just nu, orkar verkligen inte gå till öppna, så vi kommer nog pyssla en massa imorrn, Nova ska hjälpa mig att fixa en bok till hennes dagis, och så ska jag pyssla lite själv med! Tänkte faktiskt måla 3 tavlor imorrn, och se hur pass duktig man är när det gäller målning! Kanske går åt skogen, kanske inte!

Kollade precis ut och vad ser jag? Jo det snöar som fan... kan det aldrig ge sig. Den snön som ligger är väl okej men jag vill inte ha mer snö nu, så imorrn lär vi få skotta lite oxå.

Om någon vill komma och hälsa på oss imorrn så är det bara hojjta till!

Kan även avslöja att jag på tisdag ska bli bjuden på lunch och disskutera mitt fösta sammarbete till bloggen, och det kommer bli med en affär som jag vet att alla här kommer uppskatta då de flesta har barn!


Hörs mer imorrn!

Är hos...

254e3b02ff6748f84cf1bb5cc0f22c60.png

Kolla varifrån!

Är hos Louise nu. Pojkarna verkar uppskatta sina presenter! Skönt att vara hemifrån en stund!

Lördag

Har haft en topendag, samtidigt som jag varit jävligt irriterad.....

Imorrn ska ungarna få sin 2a vaccinspruta mot svinis. Jag ska eventuellt åka ut till Louise och tvillingarna, SJÄLV utan barn... beroendes på hur allt är här hemma.

Skriver mer imorrn....

By the way, den hemliga bloggen uppdateras trots att jag inte skriver det här inne.....

Sommarbild på Nova, ohh vad jag längtar tills det blir varmt igen!