Min stora tjej=)

Jag kan inte säga annat än att Nova har blivit en riktigt stor tjej idag! Efter att jag jobbat klart så åkte jag och hämtade farmor och sen åkte vi och hämtade barnen. Blev en trip till Bjöörns Cykel (tror det heter så) och Nova fick välja vilken hoj hon ville ha,  efter det vart det att åka hem till farmor så Nova fick cykla!

Tack snälla farmor för cykeln!!!!

Skitsöt cykel med liten låda baktill=)

Oj vad hon har cyklat ute vid farmors hus tillsammans med en annan liten tjej som bor där:)
När jag och Elton satt på gräset och åt glass så dök det helt plötsligt upp en katt i hans knä.... bara sådär! Den spenderade dagen med oss, och så ringde vi på en bortsprungen-katt annons som var i tidningen, då ingen visste vems denna katt var och den lät precis som rätt i annonsen.
När tjejen kom konstaterade hon att det hade kunnat vara hennes katt, men den var lite för busig... kan ju lika gärna vara så att den bor där i närheten med gillar farmors ställe bäst :P

Imorgon är jag ledig, ska bli grymt skönt måste jag säga, sen börjar jag jobba igen på fredag eftermiddag! Gillar mitt jobb! Blir även jobb i helgen!

Jo en anledning till varför jag tycker Nova har blivit så stor är att hon ska med mormor och morfar på semester i en HEL vecka snart.... dags att klippa navelsträngen kanske?


Elton gillar att åka skottkärra!!

Jag lever..

Men har ju börjat jobba, så har inte så mkt tid till att sitta vid datorn, än midre att blogga.
Jag har jobbat måndag 7-16, idag tisdag 7-16 och imorrn jobbar jag 7-15. Sen är jag ledig tills jag går på kvällspass på fredag. Jobbar även hela helgen så då vet ni ifall jag inte skulle hinna blogga:)

Jobbandet går bra! Trivs och så, men på någe vis blir jag lite nedstämd då det känns så jävla tråkigt att behöva jobba när vissa andra ska ha semeseter snart.... samt att jag igentligen ville vara hemma denna sommar med barnne, sista sommaren tillsammans innan jag skulle börja jobba på riktigt och medans barnen fortfarande är små, men ICKE!

Nä nu ska jag pyssla med en massa här hemma sen sova! Råkade somna om imorse efter att väckarklockan ringt.. tur var väl att Elton vaknade efter ca en halvtimme och väkte sin mamma!

Nästa onsadag kan ni läsa min krönika i SN!!!

Efterlysning!

Hannah....  får man komma in och läsa i din blogg? Skicka i så fall en inbjudan till min mejladress  busan_loosan@hotmail.com