Jag och elton busar ute. Nova är hos kompi...

foto0257 (MMS)

Jag och elton busar ute. Nova är hos kompis och skulle Äta mat där oxå.

Mammabikten!

Igår var jag och Sofia iväg på Mammabikten i stockholm, hade en helt fantastisk dag! Var många bra föreläsare som verkligen fick en att öppna ögonen. Blev en massa skratt och så i slutet fick man fina goodiebags som innehöll lite gott och blandat!
Här kommer lite bilder!

Jättefin tröja från Me&I, som Nova kommer kunna ha nu och sen får Elton ärva den av henne :) Inte lätt att vara 2a barn i detta hushåll inte!
Färdig muffins-smet och formar till, har nu gjort muffinsen och de blev jättegoda, och små och barnvänliga!
Ett paket söta nappar, en massa olika prover på dushtvålar, järntillskott och så!
Fin solhatt med texten I♥MAMA, vattenflaska, tidningar, bok och en DVD om mjölk till barn.

En massa fina saker som man blev jätteglad över helt enkelt!

Jag köpte även Martina Haag´s nya bok som jag även fick signerad :)Och här kommer lite bilder från föreläsningarna, lite kassa bilder men jag satt ganska långt bak på några av de och kameran tar inte så bra bilder när det inte är ljust, men lite ser man iaf!

Kass bild på mig och Sofia... men endå en cool bild :)


Sofia fotade mig!

Ann Söderlund var helt fantastisk under dagen!


Hanna hedlund bjöd på en toppen-föreställning:)


Jana Söderberg sa några sanningens ord... kommer komma ett helt eget inlägg ang det, som jag kan tänka mig att vissa inte kommer att gilla alls faktiskt.


Var även en liten (snusk) panel som svarade på en hel del frågor. Från Vänster Martina Haag, Ann Söderlund och Hanna Hedlund!


Lotta Gray berörde många kan jag tänka mig, hon berörde iallafall mig, en toppenmänniska!


Isabelle var toppen även hon, en massa fina skratt fick man sig :)

Var även en stand-up komiker där, hon var skitbra och hon kommer även medverka i Parlamentet i höst, ska bli kul att se då hon var ganska rå!


Dagen var underbar och vi avslutade det hela med en måltid på Mc-donalds.... sen småsprang vi till tåget för att hinna med det hem, och det gjorde vi!

Tack Sofia för en toppendag, tack även till Johanna, Jennyn och Petra för att vi sågs! Träffade äve Lena från DarlingExpress.

Imorrn eftermiddag bär det av mot stockholm igen, denna gång i bil. Sofia har bjudit med mig på en Exklusiv visning av SATC 2 som visas där uppe, ska bli så sjukt kul! Är även skönt att få komma bort lite, nu när jag inte har så många jobbpass inbokade :)


Längtar tills ikväll!

http://wojtansblogg.se/wpblogg/wp-content/uploads/img_press_linasmatkasse_kasse_green-242x300.jpg

Jag ser fram emot ikväll då det kommer levereras en hel matkasse med mat och recept och för våran familj (4 pers), ska bli så skönt att slippa planera vad man ska äta och framförallt ska det bli skönt att slippa åka till affären med barnen. Visst är det mysigt ibland att åka och handla tillsammans med ska jag vara riktigt ärlig så är det inte min favvo-sysselsättning.

Jag har fått chansen att prova en sån här matkasse för 499kr, och i fortsättningen kommer den kosta 749kr och den kommer varannan vecka, om man inte meddelar att man vill ha mer sällan eller avsluta helt.

 

Tycker detta är toppen för oss jobbande småbarnsföräldrar, det blir en sak mindre att göra om dagarna :)

 

Någon som testat detta eller är intresserad? Hör av er till mig via mejl då även ni kan få testa första kassen för 499kr!