Kom igen, jag vet att ni kan!

Klicka på bilden för att komma till tävlingssidan!

Just nu önskar jag mig en resa utomlands (har aldrig varit på en så kallad "solsemester" )... komma bort från allt och få vila upp sig så man blir pigg igen! Tycker denna tävling passar alldeles ypperligt då! Klicka på bilden och sedan röstar ni på mig, om ni vill alltså:)

Vore ju superkul att få vinna en vecka på Apollos Mythos Beach på Rhodos! Det blir alltså hela 5 vinnare i denna tävling och De 5 vinnarna förbinder sig att under veckan på Mythos Beach fotografera och blogga om sin vistelse.

Denna vinst är ju perfekt för oss!

 

Ni kan rösta varje dag, så kom igen nu och ge mig/min familj den bästa julklappen EVER!

(man kan rösta fram till den 13 december har jag för mig, så sätt igång! )

 

Hej Hopp


Vårat jul-träd!

Vilken kväll och natt det har varit, Elton var hysterisk igårkväll och vägrade somna, tror inte han somnade förens klockan var 21.... anledningen var Sopbilen. Han är besatt av sopbilen och slänga sopor... och när han såg att grannens soptunnor stod ute vid gatan så fattade han väl att det var dags igen. Så han grät och skrek efter sopbilen hela kvällen igår, var även vaken några gånger inatt och grät efter den... stackars unge:(

Imorse gick det bra att åka iväg, vi kan ju inte ha handbromsen i under natten då den fryser fast... så det sitter en grej under bakdäcket istället så man får backa upp bilen lite och sen dra ut grejjen... och det gick bra imorse.
Ikväll skulle Magnus kompis H komma förbi, de ska tydligen påbörja arbetet med Jeepen... ME SO FUCKING HAPPY!

Har även en till rolig grej att berätta, men får vänta tills jag får klartecken från Sambon, detta kommer verkligen förändra vårat liv! Och NEJ vi ska inte ha barn igen.

Ska dricka en kopp kaffe strax och sedan åka och hämta barnen, har varit skönt att vara själv hemma några timmar, men samtidigt har jag saknat dem grymt mkt. Man blir ju så van att det alltid är livat här hemma!


Även imorgon kommer barnen få vara på dagis ett tag, jag ska på anställningintervju och sen ska Anja komma hit och kolla på Mammajackan som jag hade när jag väntade Elton, hoppas hon köper den nu så jag blir av med den:)

Måste fota och lägga ut annons på bilbarnstolen  som står i garaget också, onödigt att behålla sånt som vi inte använder eller kommer använda igen tycker jag.


Ha en fin dag!

Gårdagens NOKA

Glömde ju helt bort att blogga om NOKA utmaningen igår, blev 2 mål utbytta, en Vaniljshake med kanel i till frukost och till lunch en portion med kyckling-nudlar!

Utmaningen, och alla som är med och tävlar hittar ni inne hos MUPPSAN!