Så ledsen.

INatt har det verkligen inte varit en bra natt, men jag lever.

Barnen är på dagis, lämningen gick bra, Elton ville direkt ut då det är traktorer som kör runt utanför dagis och bygger och har sig, han ÄLSKAR traktorer!

Är himla ledsen just nu, trodde inte att mobbing började redan på dagisnivå, men idag har jag fått se och höra att det faktiskt gör det. Hoppas nu att fröknarna tar tag i detta....  det är inte mina barn det gäller, men att se ett barn så ledsen pga av en sån sak tog hårt på mig. Har själv blivit mobbad som yngre och vet hur jävligt det är, men att det ska ske redan på dagis är för mig obegripligt.
Jag hoppas det inte kommer hända igen då fröknarna pratade med barnen direkt, bra gjort!

Önskar att mina barn, andras barn, aldrig ska behöva utsättas eller utsätta andra.

Nu finns det väl de som vill lämna anonyma kommentarer och tala om att barn är barn och det retas mkt och behöver inte vara mobbning, men sätter man inte stop för detta nu så kommer det ju fortsätta.

Jag är INGEN supermorsa men jag talar ofta om för mina barn, speciellt Nova, att man ska vara snäll mot alla människor, man ska inte säga elaka saker för då kan människor bli väldigt ledsna.

Detta är alltså MIN syn på det hela!

Borde inte....

Men livet är far to short för att skita i saker och ting:)

Idag kom det ett litet rosa paket med lite plagg till barnen som jag beställt, hittade en sida som hade 20%rabatt på ett helt köp och jag passade såklart på att köpa hem några NovaStar plagg till kidsen, det blir ju nästan inte billigare än såhär!


Den underbara omlott-koftan som jag så länge suktat efter åt Nova, en svart ursnygg luvtröja åt Elton, perfekt att ha under jackan nu när hösten är här! Samma syfte med Novas omlott.
Och så tröjan som har röd/blåa ränder med stjärna på bröstet och texten 04 på ryggen, vilka snygga färgkombinationer!

Som ni kanske ser så börjar Elton växa ikapp sin syster i storlek. Nova har 110 och Elton har 92-98 i kläder....

Över till annat...

Maten står i ugnen, idag blir det Färsk tomat- och fänkålssoppa med fetaostströssel och majskolv.

Detta kommer bli soppa:)

Imorrn ska barnen till dagis vid 9 och jag ska träna, funderar på att köra ett extra långt pass... får se hur mkt jag orkar!
Imorrnkväll jobbar jag, skulle igentligen på en förseläsning om Systemkameror, men råkade boka in mig på jobb samma kväll.. sånt som händer ibland:(

På fredag jobbar jag 7-16, sedan hämta barn och så åka hem för min bror kommer hit. Vi ska ut på kvällen jag och han, men det blir Pizza och sedan Bio, syster och bror mys!
Han ska även sova över hos oss då filmen slutar apasent:P

Idag har vi varit hos min mamma, barnen har varit mer vilda än tama och jag har lidit av en grym huvudvärk... och toppen på isberget är ju att vi inte har alvedon eller ipren hemma. SURT!
Enda gången det var lugnt var när Elton sov middag=)

Kanske uppdaterar mera senare:)

Tisdag.

Spännande dag... eller nja... det är ju faktiskt inte så mkt som har hänt. Utöver det vanliga vill säga. Barnen har varit på dagis, jag har tränat och sen gjort en massa ärenden. Hann faktiskt sitta still och kolla på våra bästa år förut, det är lyx!

Ikväll lagade jag köttfräslimpa, potatis, brunsås och rårörda lingon. Detta var alltså en av "Linas Matkasse" rätter, och gud så gott det var, har absolut hamnat på top 10 listan när det gäller favoriter. Nova gillade själva limpan, sen på kvällen när Magnus kom hem så åt hon en portion till. Elton har blivit skitknepig när det gäller maten, undrar vem som lärt honom :)


Novas portion!

Imorrn åker jag och barnen till svalsta och umgås med mormor och Czarly.

Missa inte mina 2 tävlingar, goodiebag med smink, presentkort på 400kr!