Tjena.... :)


Fin kväll i Nyköping!


Ikväll drog jag iväg för att lämna personligt brev samt CV men det fanns ingen brevlåda... så får hoppas jag kan sluta lite lite tidigare på jobbet imorrn så jag kan åka och lämna det då istället!

Plockade även fram alla saker som skall säljas på barnbasaren, så nu håller jag på att märka en massa!
Får nog dock sluta snart så jag hinner dusha och sen sova, ska ju upp och jobba imorrn igen:)

Mina tankar går ikväll till min arbetskamrat :(

Rolig brevdag!

Imorse när vi hade gått upp så satte jag aldrig på ljudet på mobilen, men sen när jag kollade den så hade jag ett missat samtal... det var jobbet. Ringde upp och ca 20 minuter senare så var jag på jobbet. Kort om folk så då fick man hoppa in, inget mig eller min framtida plånbok emot:)
Blir även att jobba imorrn, fredag 7-15 och så lördag 7-14. Så nu vet ni vad jag ska syssla med ett tag framöver. Måste även köpa maskeringstejp och så rensa bland barnens kläder och pryttlar som skall säljas på barnbasaren... undra när det ska hinnas med!?!

Ska ju även ha grillgäster både fredag och lördagkväll... gahhh!!! :D

Idag kom det roliga paket i brevlådan, inbjudan till mammabloggalan och i den låg en underbart söt berlock som jag ska fästa på migg SNÖ halsband som jag använder dagligen. Fick det av Magnus för längesen och har fastnat totalt!  Var även ett paket med kläder åt Elton från babyshop, ni vet jag köpte ju ett presentkort där för 200kr, som sen var värt 500kr:) Så nu handlade jag för ytterligare 200kr.... blev en hel del fint och välbehövligt till lilleman som faktiskt har ganska dåligt med kläder!


Står älskad på den lilla söta berlocken!


Nova-star t-shirt (Nova har en likadan)
Tights
Badbyxor
Molo t-shirt med flygplan!


Vad har ni gjort idag?????

Kolla:)

Man kan lägga annat än kakor på detta fat också=)