Lilleman blir stor snart:)

Nu när karln är iväg och handlar och har bägge barnen med sig så passade jag på att slå in lillemans födelsedagspresent, kolla in det urfina pappret som jag hittade inne på Lekia (gamla jokern), 59kr för 10 meter papper, klart mkt billigare än att köpa 2 meter mindre fint papper för 20kr:)

Bara älskar detta och kommer verkligen köpa mer för dem har så mkt fint att välja på!





Man kan inte annat än älska både färgerna och mönstret!

Tar helg!


Min lilla Fining som om ca 15 dagar fyller hela 3 år, vart tog tiden vägen!?!

Ja idag klockan 13 tog jag äntligen helg, skulle jobbat till 11 bara igentligen men fick jobba över lite då det var dåligt med folk, något som däremot var märkligt var att en som skulle jobba till 16 slutade 12 istället.......  men men.

Nu är jag ledig enda till måndag morgon igen, skönt med långledighet!
Imorgon ska vi åka och hälsa på Sofia och barnen, var ett tag sen vi sågs så det ska bli himla mysigt! Vi ska ju även åka upp till stockholm tillsammans på onsdag när vi ska se Disney On Ice, oj så kul det ska bli!

2 dagar kvar tills det är nytt år, känns som bara här om dagen man firade in 2011..... men tiden går snabbt!
Vi kommer ha gäster här på lördag, Harri, Evelina och Embla och så förmodligen Håkan och Susanne, kommer bli en supertrevlig kväll kan jag tänka mig!

Det bästa av allt var att jag var och hämtade ut min nyårsoutfit idag, och den passade jättebra! Att beställa underklänning till var supersmart för den behövdes, vill ju inte jättegärna gå och ha för mkt urringat:)

När jag endå var på öster så kikade jag in på Kanel, guud så mkt fint dem har!
Har också fått ledigt från jobbet den 8e på kvällen då vi ska på dop för fina Towa, även doppresenten är handlad nu:P

Känns som om jag har koll på den kommande framtiden... nu ska bara ansökan till utbildningen skickas in så är allt klart!

Tjing♥

Ännu mer Mellandagsrea:)

Råkade :) klicka mig in på Babyshop´s hemsida och idag damp det ner lite nya kläder till barnen i brevlådan, både jag och barnen är helnöjda!


Elton fick de 3 översta och Nova fick en kofta!

Vill även du fynda massa fint så kika in på deras hemsida, än finns det mkt kvar!