En dag på Tropicariumet!

Eftersom alla i familjen var hemma idag så planerades en liten resa in, vi skulle nämligen åka till Tropicariumet på Kolmården, och vi berättade inget mer för barnen än att vi skulle på utflykt!
Vi packade med oss lite smörgåsar och dricka och åkte iväg vid halv 10 ca.

Strax efter 12 var vi klara, för barnen räcker det med drygt en timme där inne, Nova var rädd i början och frågade direkt när vi skulle hem igen:)
Inne hos aporna var det roligast nästan tyckte jag, är själv lite rädd för de små men bara en gång satt en apa på min rygg, fast jag trodde det var Magnus som kliade mig ryggen, tokigt!


Magnus fick en ny kompis!


Våran vagn gillades!


Sötaste apan!


Vacker!


Barnen:) Inte det enklaste att fota barnen tillsammans....

Till och med aporna gillade Willvin=)

Vacker orm!

Tog många många bilder, som kanske kommer dyka upp i senare inlägg, men här har ni ett par!
Var en perfekt dag att åka dit för vi var ca 5 familjer där bara, så var väldigt lugnt och skönt!

Kom även på att ag ösnkar mig pengar i födelsedagspresent då jag vill köpa mig ett nytt objektiv till kameran, älskar att fota med den och den tar ju superbilder, men jag vet att den kan mer med anant objektiv, så det är vad jag kommer samla till!

På vägen hem ringde vi och kollade om mormor var hemma, så det blev kaffe/te och mackor hos henne innan vi vid halv3 tiden åkte hemåt!

Hörs senare!

Utflykt idag!

Idag är vi lediga hela familjen tillsammans, vilket reslutera i att jag redan igår gjorde upp planer för vad som ska hända idag!
Magnus ska till försäkringsbolaget vid 10, jag ska packa mackor och lite picknik och så ska vi ge oss av när Magnus kommer hem igen.

Vart vi ska, ja det får ni helt enkelt se när vi kommer hem igen!

Ha en toppendag!

En gång i tiden....Se på den ni, en gång i tiden hade jag någorlunda platt mage.... den dagen jag ser ut sådär på magen så kommer jag aldrig mer gnälla om att jag känner mig tjock, jag lovar!

Tezza till vänster och jag till höger, en fest hos Jesper för länge länge sen=)