Den "röda" tiden....

Jag tar ju p-spruta titt som tätt och detta resulterar i NADA mens, väldigt skönt faktiskt! Dock så känner jag av när jag igentligen skulle ha mens, då jag äter av allt ätbart vi har hemma... är sugen på att hela tiden ÄTA... helt galet faktiskt!

Fast snart är det nog slut på sprutan... då man bara får ha den 2 år i sträck pga benskörhet... så nu får jag väl hitta på någonting annat för fler barn just nu är inte planerat!


Vad använder ni er av för "medel" för att inte bli pregnant??

Måndag morgon igen!

Inatt har jag äntligen fått sova lite bättre, och Elton vaknade inte förns ca halv 8 idag, så det var väldigt lyxigt tycker jag! Nova sov vidare med efter att jag dragit upp rullgardin och kliat henne på ryggen en stund så vaknade även hon!
Vi har haft en mysmorgon med god frukost, och barnen har nog aldrig ätit så mkt frukost som idag, nu leker ungarna fint tillsammans i hallen, fantasin flödar och de åker båt!

Idag är det en lugn hemmadag, dagis har stängt och det är ju toppen att de utbildar sig och lär sig nya saker! Me Like!
Imorrn ska jag till tandläkaren på morgonen, är livrädd och kan nästan sätta pengar på att jag kommer kräkas när jag väl är på plats.... ska nämligen dra ut en visdomstand som det är hål i och jag förväntar mig verkligen det värsta...:(

Vi ska ta en promenad ner till kronhallen senare, har paket som ska postas och så ska vi köpa lite frukt, jouice och sånt som de har extrapriser på=)

Flygplanet gillas fortfarande...... BRA KÖP!

Livet på BB

Sitter och kollar på Livet på BB just nu, bra program, men kan inte sluta förundras över den mamman som har både maken och 18åriga sonen med sig på förlossning, WHY undrar jag???? Och att maken verkar lite småkorkad... traskar iväg mitt under allt för att gå på toa OCH äta fruktsallad.... Hallå.... hade Magnus frågat om han fick göra någonting sånt under våra förlossningar hade jag nog blivit galen=)
Man är ju faktiskt 2 om att föda... tycker jag, trots att mamman är den som gör det fysiska arbetet, pappan ska ju vara där och stötta och finnas till!