Hemma igen!


Borta bra, men hemma BÄST!

Äntligen hemma, och äntligen kan jag ladda upp lite bilder från Polenresan:)

Resan hem gick bra, gungade knappt alls så själva resan i sig var behaglig, tyvärr hade Nova en jobbig natt och vaknade många gånger och grät, så jag har nästan inte sovit någonting alls inatt.

När vi väl skulle av så blev alla bilar bara avsläppta, inga kontrollanter, eller någonting sånt alls, bara tack och hej!

Väl hemma var det underbart att möta resten av familjen, Elton blev nog mer glad över det stora garaget han fått än att mamma kom hem:)

Strax ska Nova i badet, sedan är det nog sovdags för alla oss!

Hemgång

Har dushat, ätit frukost, packat och nu väntar vi på... ja vad är det igentligen vi väntar på?

Runt 12 åker vi härifrån mot färjan, den avgår 18 ikväll men med tanke på dem sjuka köerna som lätt blir i trafiken så är det lika bra att vara ute i god tid så man inte missar färjan, det vore ju just snyggt:)

Har haft en helt fantastisk semester, men underbara människor, de enda som saknades var Magnus och Elton, men nästa sommar ska dem med!

Återkommer kanske senare, om internet funkar på färjan, annars får ni avvakta tills imorgonkväll med bilder och mer update!

*håll nu tummarna för att båtfärden ska gå bra, och att det inte gungar för mtk*

Ny frilla!

Idag blev det en tur in till stan, jag och mamma satte oss hos frisören på direkten medans Christer, Nova och Mattias tog en tur på stan.

Håret blev vinrött och topparna klippta! Nöjd som fasiken och billigt blev det, ca 350kr betalade jag för allt!

Efteråt blev det en promenad ner till ån Wisla som går genom Torún, tog lite fina bilder och sen gick vi tillbaka till bilen och åkte till ett köpcenter för att handla mat och sånt.

Nu ikväll har det börjat regna här igen, även imorgon ska det komma regn, men vi hoppas dem har fel så vi kan åka till Chiehochinek och kika, ni vet det jag skrev om tidigare!