Våran nya groda!

foto0120 (MMS)

Våran nya groda!

Söka jobb?

Det finns många olika sidor på nätet som erbjuder en hjälp med att söka jobb, jag har aldrig använt mig av en sådan sida då jag tycker det är lite opersonligt, men det är ju bara jag:)

Det finns en sida som heter Spray Jobb, på hemsidan kan man bland annat lära sig hur man skriver CV eller ett personligt brev, som jag personligen tycker är en svår del i jobbsökandet.

Självklart är det bra att det finns sånna där sidor som kan hjälpa en med jobbsökandet, och många människor har nog stor nytta av dem!

Spray Jobb är enkel att navigera sig genom och jag tycker den verkar seriös. Snyggt och enkelt är väldigt bra på sidor som denna:)

Har du använt dig av internetsidor som erbjuder hjälp att hitta jobb?

Idag kom det!


One Week- The swedish diet!?!

Tydligen har dem bytt namn på det som förut, och när jag beställde, hette One Week. Igentligen bryr jag mig inte om vad det heter bara innehållet är detsamma. Detta är det enda medlet som fått fart på min kropp och hjälpt mig att gå ner i vikt. Och nu när vi ska till Polen snart så känner jag att det är dags att tappa några kilon:)

Hämtade ut detta på posten idag, posten hade varit här hemma 10.30 och skulle levererat men då jobbade ju jag..så dem lämnade en Avi.

Barnen ligger och ska sova nu och jag och karln ska kolla på tv!
Imorgon är jag ledig, känns skönt då det var lite smått kaos på jobbet idag. Vi flyttar från en lägenhetslokal till en riktig lokal! Kommer nog bli toppen när allt är på plats och så!