Kvällen är här.


Chillar i sacco-säcken:)

Vovvarna har åkt hem och barnen har lagt sig, bilden ovan är Snuffe, han la sig och sov i barnens sacco-säck tidigare idag!
Har varit en rätt skön dag trots att det varit full fart, eftersom jag har haft annat att tänka på än smärtan i lederna. Ringde VC och blev erbjuden en tid klockan 11 idag (när jag pratade med VC var klockan 10.10) men jag kände inte att jag hade tid idag, så får vänta enda tills den 22a juni med att gå till läkaren.

Imorgon är det ett kvällspass som gäller på jobbet, 13-22 ska jag jobba. Så man kommer nog vara lagom mör på fredag när jag jobba sista dagen inför 3 dagars ledighet!

Hoppas alla haft en fin dag och mår fint!

Testa Kamera i sommar!

Skulle du vilja testa en superduper kamera i sommar som klarar av typ ALLT? Fall från högre höjd, fota i vatten? Då tycker jag du går in HÄR och anmäler dig till att få testa en Pentax Optio WG 1 GPSHigh res.... verkar vara en toppenkamera och skulle vara kul att ha med sig till polen, speciellt eftersom vi ska till Havet en vecka, så det skulle vara superkul att få fota lite under vatten och när Nova leker i vattnet!


Skulle vara en Video här, men ni kan gå in och kolla på den HÄR istället då koden inte funkar som den ska tydligen.

HundvaktIdag är jag och barnen hundvakt, Valle som ni ser på bilde ovan och en liten söt spaniel vid namnet Snuffe! Imorse när jag vaknade så mådde jag bra, sen kom huvudvärken och ledvärken... och nu mår jag mer eller mindre skit:( Har tryckt i mig lite piller som jag hoppas kommer göra verkan snart!

En lugn dag för oss idag, kommer nog klä på oss och gå ut till lekparken en stund, och så blir det ju promenader med hundarna.

Vad gör ni andra idag?