Jaha ja.....


Såhär ser det ut hemma hos oss just nu....


Och såhär fin var himlen tidigare ikväll!

Ja fy så trött jag är på våran barnvagn just nu. Däcken har inte gjort annat än krånglat sen förra sommaren. Det är bilventil på dem så det går inte heller att pumpa med vanlig cykelpump, och pumpar man med en elektrisk sån där som finns på mack så kommer luften in i snabbt så däcket blir helt jävla skevt och själva innerdäcket klättrar ur på någe jäkla vis.......

Var upp till Coop idag och skulle köap en ny cykelpump, en sån som även går att pumpa bilventiler med, men inte fan funkar den......  ohh blir så himla trött på detta. Funderar allvarligt på att köpa en ny vagn, med vanliga hårda däck på......

Har ni tips på någon bra vagn?
Det jag vill ha är liggläge, suflett, ganska stor korg undertill, den ska vara rejäl men endå en enkel vagn!  Sen ska den självklart inte kosta skjortan!

Nya monstret:)Idag kom det nya monstret som snälla Emma sålde till oss, Elton var skapligt skeptisk åt detta VITA monster, ja ni ser ju på bilden hur sunkigt det blir efter ett tag:)

Men nu har han accepterat att även detta är ett monster, så nu kommer det bo i hans säng i fortsättningen, så vi vet vart han håller hus!

Nu behöver vi inte oroa oss längre:)

Kom ni ihåg klockan?!

Kom ni ihåg att ställa tillbaka klockan inatt/igårkväll? Min mobil ställer om sig automatiskt så jag hoppades att den även skulle göra sitt jobb denna natt, vilket den gjorde!
Däremot har jag sovit som en riktigt kratta, varit vaken varannan timme typ, kollat klockan hela tiden och sen vaknat av snarkande karl och grannarnas besök som åkte hem sent på natten!

Till skillnad från min jobbarkompis så vaknade jag iaf i tid och var till jobbet i tid:p


Har städat en massa här hemma idag, passade på att ta övervåningen när Nova inte var hemma, så hennes rum fick sig en rejäl omgång:) det var välbehövligt!

Imorgon blir det jobb igen, och på tisdag är jag ledig!

Ang chokladen som vi testade igårkväll (och idag) så var den helt okej, men den slår inte den gamla hederliga Alladin-asken!Vad har ni alla hittat på i helgen?