Så tycker jag :)

Telia Butik
Jag har många gånger haft krångel med både mobiler och dator, men varje gång så har Telia ställt upp, trots att det har knasat vissa gånger så har man fått kompensation för problemen som uppstod! Klart man är kvar som kund, även om det kanske kostar lite mer än hos andra företag, men jag betalar gärna lite extra för toppenservice!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Bra Postdag!

Inatt har jag varit upp med Nova ett antal gånger, spyorna har fortsatt men nu har hon inte kräkts sen ca 03.00 inatt, det är ju rätt bra. Lite mat har hon fått i sig och är rätt pigg, kanske att det håller på att vända?

Posten idag var mkt bra, inbjudan till helgens Mammabloggala damp ner, och var ljuvligt fin!Fin va! Gud vad jag ser fram emot helgen nu!Detta kommer bli kul!

Kvällen hos oss kommer bli lugn, min mage bubblar och kokar men mer än så har det ännu inte blivit. Har sjukanmält mig från jobbet, känns inte så kul att eventuellt smitta ner gamlingarna på jobbet, skulle nog inte bli så poppis om det hände:/

Nä nu ska jag ta och sanera lite här hemma, ser ut som en bomb slagit ner här faktiskt, och jag hatar att ha det skitigt och kaos!

Tjing!

Vitpepparkorn och lugn söndag!

Mådde oförskämt bra imorse när jag vaknade vid halv 8! Låg dock kvar en liten stund extra och gick sen upp halv 9 istället:)
Vid 9 fick vi samtal från farmor om att Nova hade kräkts och inte var pigg, så Magnus och Elton åkte och hämtade hem henne. Hon har kräkts en gång sen hon kom hem och är inne på 2a dvd-filmen, en lugn dag framför tvn verkar vara det som väntar!

Det värsta med magsjuka för hennes del är att hon inte har någonting alls att ta av på kroppen, så det gäller att få i henne typ allt som går så kroppen hinner ta lite av det! Nu har hon fått i sig 2 rån med smör och en mjuk smörgås, och så dricker hon lite lite blåbärssoppa då och då. Hoppas skiten går över snabbt och att vi andra slipper bli smittade!
Jag har svalt en näve vitpepparkorn, har verkligen ingen lust att bli magsjuk NU.... passar inte alls in i planeringen:P

Nästa vecka består av jobb måndag-fredag, samt en hel del annat skoj! Pressfrukost på Axelsons, och så Mammabloggalan till helgen, härligt!Nu ska jag dricka upp min latte sen blir det nog en vilostund i soffan!