Nya vinterkläder!

Igår efter förskolan och dagis så åkte jag och barnen ner på stan för att leta vinterkläder. Vi tog först en fika på stan med Tezza och barnen och sedan började letandet. Var först inne på Åhlens då jag vet att dem haft Didriksson förut, men där fanns bara regnställ så vi gick vidare till Team Sportia. Där hade dem fått in nya vinterkläder från Didriksson och Nova hittade direkt en Lila overall som hon gärna ville ha!
 
Det konstiga med denna modell var att den är i storlek 120... precis som den gamla som Nova växt ur... men ca 10-20 cm större... skumt! Mejlade igårkväll till Didriksson och fick imorse svar från dem.
 
"Våra overaller har inte gjorts större sen förra året däremot är det helt nya modeller.

Du visar upp två olika modeller på bilderna där en har resår nertill och den andra har ett öppet benslut med resår innanför, det  påverkar  längden  på overallen."
 
Och här är bilden jag skickade, den rosa är 120 från förra året och den lila är den nya, även den i 120.
 
 
Jaja, huvudsaken är att Nova gillade den och att den förhoppningsvis kommer passa i 2 säsonger då den nya modellen har en liten förlängning  arm och benslut som man kan sprätta upp och förlänga med ca 2 cm.
 
Har ju även sålt barnens gamla overaller, och fick ihop pengar till en helt ny overall, det är ju bra :)
 
Problemet nu är istället vad Elton ska ha, han är helt insnöad på att han ska ha en gul overall..... vart fasiken hittar man sånna?

Lugn dag

Det har varit en lugn dag här hemma för mig idag. Nova går ju numera förskoleklass och har skola varje vardag från 8,30-14 och Elton har fått vara på dagis den tiden också. Jag försöka fatta vad jag läser i basmedicin men det går långsamt :/
 
Snart är det dags att hämta barnen och sedan åker vi ner till stan. Bägge barnen behöver nya vinterytterkläder och så ska jag träffa Tezza och hennes ungar också, var längesen sist!
 
Vad har ni för ytterläder till ungarna till vintern?
Vi hade Didkriksson förra vintern, får se om det blir samma i år eller om man hittar någonting annat!
Taggar: vinterkläder;

Rena grekiskan!

Igår började jag läsa i boken till Basmedicin. Bättre sent än aldrig!
Problemet är ju bara att det är rena GREKISKAN för mig!
 
Lovar att jag kommer få läsa samma sak om och om och om igen för att till slut eventuellt (kanske) fatta vad jag nyss läste!
 
 
Tjing!
Taggar: Basmedicin, Grekiskan , Plugga;