Onsdag idag igen...


Mina små dansande troll!

Igårkväll åkte jag till gymmet, har än en gång fått ont i lederna och det suger! Idag har jag reedig träningsvärk i benen, men ibland är det skönt med träningsvärk!
Förra gången jag var på gymmet så körde jag även styrka i armarna, och det fick jag ångra bittert, ont i den onda axeln som tusan i en vecka efteråt, därav blev det ingen träning för armarna igår!

Annars då, jobbar och står i. Idag jobbar jag ett 13-22 pass, förmodligen det sista kvällspasset på länge då jag återgår till timvikarie efter denna vecka.

Nu är även hela kursavgiften betalad och det känns så himla skönt att ha allt klart, det enda jag behöver nu är att hitta ett bra block:) Väska och pennor och så har jag ju hemma!

Ser verkligen fram emot utbildningen som börjar i nästa vecka, kommer bli en riktig utmaning för mig men jag är redo att gå All in!

Barnen ska vara hos sin farmor idag när jag är och jobbar, och Magnus hämtar dem när han slutat jobbet. Känns skönt att de får spendera lite tid med henne!!!! Och bägge ungarna älskar det också!

Ska snart göra oss iordning och åka till affären en sväng, ungarna önskade makaroner och stekt falukorv till  mat hemma hos farmor så lika bra att köpa det!  Ska även köpa någe som jag kan äta på ikväll när magen börjar kurra:)

Hoppas alla får en fin dag, solen skiner iaf på oss idag!

Smartson, en himla smart sida!

Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

 

Smartson är n himla bra sajt som då och då delar ut en massa olika produkt-prover till folk som är intresserade av att testa och sen resencera detta i en gemensamblogg:)

 

Är själv med och testar saker och har fått testat rätt mkt genom det senaste året helt Gratis!

 

 

 

 

Tävla om Wrap&Go!https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4f22d05f9c&view=att&th=135b001247761624&attid=0.1.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9GMeOyE7AOtPiSJk5BpzSm&sadet=1330361501199&sads=4U-7VL0hrv7U3RbGV9-jbORvBuE&sadssc=1

Blöjpåsar till Prinsessor!
För att fira den kungliga nedkomsten 23/2 2012  så vill vi ge dig chansen till att vinna Wrap & Go från sangenic-en portabel blöjhink.
Nu lottar  www.careb.se/ Sangenic ut en nyhet; Wrap & Go - en portabel blöjhink som man kan ha i väskan,vagnen, bilen. Läs mer och tävla här www.careb.se