Jag önskar mig!

Ja snart fyller jag ju år.... och självklart finns det saker man önskar sig:) Detta är en sak som jag jättegärna skulle vilja ha, tyckte även priset var rätt bra för att vara så många grejjer!

Fotostudio i miniformat med dagsljusbelysning
Fotostudio i miniformat med massa tillbehör!
Finns att beställa här!

En annorlunda lördagkväll/natt

I lördags fyllde Magnus år, allt var lugn och ro enda till kvällen kom och vi märkte att Elton var varm som en kamin, tempen visade på 39,5 och han fick supp direkt. Senare gick han och la sig och när jag själv skulle lägga mig så tittade jag till han och rätt som det var så började han krampa... jag har aldrig sett en människa krampa förut så det var ju lite av en chock.
Ringde 1177 och fick jättebra hjälp och blev kopplad till ambulans direkt. Ambulansen kom strax innan 23 och hämtade mig och Elton och körde oss till akuten här i nyköping.


Efter ca 3 timmar på akuten, med spyor, feber och lååång väntan så beslutades det att vi skulle läggas in på barn i Eskilstuna över natten.... så strax efter klockan 2 på natten satte vi oss i nästa ambulans och kördes till Eskilstuna. Var framme där strax efter klockan 3. Resan gick bra, man märkte att han som körde ambulansen hade kört den vägen förut:)
För er som inte vet så är vägen till Eskilstuna från Nyköping ett helvete, speciellt under vintern och nattetid. Sjukt mkt djur, gammal landsväg och inte riktigt plogat alla delar........

Satt på akuten i Eskilstuna och väntade i ca en timme, Elton undersöktes lite och så till slut fick vi ett rum. Blev dock inte mkt sömn den natten, Elton vägrade äta någonting, det enda han fick i sig var vatten och det var väl iofs rätt bra. På morgonen var febern tillbaka och han var lite hängig. Det blev suppar, jag fick frukost på sängen:) och vi blev uppassade hela tiden.
Personalen där uppe är ju verkligen toppen!

En annan sak som vi fick reda på där uppe var att sist vi var inne, när Elton var drygt 4 månader var för att Elton hade en lättare blodförgiftning..... det var mer än vi fick veta när vi var där. Det vi då fick veta var att han hade en infektion i kroppen.... men på läkarspråk kanske det betyder blodförgiftning???
Så inte förns nu förstår man hur allvarligt det var då.

Magnus kom och hämtade oss igår och vi åkte hem och sov lite innan jag åkte till apoteket och hämtade Nova hos hennes bästa kompis där hon varit under dagen!
Vi har fått Diazepam utskrivet till Elton som vi hämtat ut. Och detta ska vi ha med oss de gånger vi åker någonstans där det inte är säkert att man får tag i läkare och sånt på direkten, om kramperna kommer igen.

Idag är de än så länge en feberfri dag för Elton, han leker och busar och är sig själv! Så nu hoppas vi att detta håller i sig så vi kan återgå till vanliga vardagen igen!

Tack till alla som brytt sig om oss på fb och skickat krya på oss hälsningar♥

Finns ju roligare saker att göra än att sp...

20120129_000313 (MMS)

Finns ju roligare saker att göra än att spendera natten på akuten... Elton fick Feberkramper så det blev ambulansfärd hit. Väntar på provsvaren nu.