1a augusti imorgon!

Vad har vi gjort idag då, jo eftersom det som var planerat sen innan tydligen var fel fattat av mig, som vanligt..... så drog vi till Östermalma och tog en promenad i deras Wild Life park. Hade en himla tur och kom runt 11 och det verkar som att älgarna fick mat precis då så vi fick möjligheten att klappa en älg, maffigt!
 
Så himla grymt att stå en halvmeter från älgens ansikte och se den knapra i sig maten!
 
 
 
Grymt, mycket grymt!
 
Sedan tog vi en god fika inne på cafet som är utanför innan vi tog och åkte bort till vildsvinen. Väl där började det spöregna så vi fick springa tillbaka till bilen.
 
På vägen hem bestämdes det att vi skulle åka till Norrköping och kolla gräsklippare. Hittade det han sökte så det blev besök i lite fler affärer. Gick in på en affär som jag tror hette Barnbutiken, där såg jag att de hade bilbarnstolar uppradade och inga priser. När jag frågar tjejen vad dem kostar säger hon att dem imorgon börjar en kampanj och att dem kostar 699kr från och med då.
Jag förklarade att vi inte var från stan och om det fanns möjlighet att få köpa en sån till det priset redan idag, och det var ju inga problem alls!
 
Så i vinter när det är dags för Elton att byta till en framåtvänd stol så behöver vi inte leta efter en då!
Denna fast helsvart!
 
 
Nu ikväll blev jag hämtad av Anja och vi drog till loppisen på Jogersö, 3 byggar bob läse-böcker köpte jag till barnen sen hittade jag inget mer roligt.
 
Hur har eran dag varit?

hmm....

Ska jag eller ska jag inte...?

Grattis min fina mamma!!!!

Idag är ingen vanlig dag, nej det är min fina mammas födelsedag, HURRA, HURRA, HURRA!!!!
 
Jag och mamma i polen förra året!
Taggar: Födelsedag!;