Fun Light....

Jag har ALDRIG gillat Fun Light, smakar plastigt och bara tanken på att aspartanet (sötningsmedlet) som är i, är cancerframkallande, gör ju inte saken bättre!

Vet ni vad man kan använda Fun Light till mer? Jo om du har problem med myror kan du hälla ut det där myrorna är, och dem DÖR! Nu blev ni ännu mer sugna på att dricka det va:P

Nu har en ny sorts Fun Light släppts och denna är sötad med Stevia som kommer ur en växt, och är icke cancerframkallande!

Stevia finns även som pulver-sötningsmedel (hermesetas).Näää, smakar fortfarande lika illa som förut, tur denna flaska var liten så den tar slut snabbt:)

Vad dricker ni för saft/läsk hemma hos er?

Slut som artist!

Idag är jag helt slut, sov skitdåligt inatt och när jag väl föll i ordentlig sömn så ringde väckarklockan imorse. Typiskt!
Tog tidiga tåget till stockholm för att gå på en StartaEget-dag, Dagen arrangerades av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Tillväxtverket, Skatteverket och Tullverket.
Det var mkt bra info och det är sååå mkt mer att lära sig, ska man starta en enskild firma eller ett aktiebolag... många frågor men efter idag var det mer svar:)

Träffade en trevlig tjej där, som fakiskt bor här i Nyköping också... så vi åt lunch tillsammans och så gjorde vi sällskap hem.
Lunchen bestod av sushi, tyvärr inte alls så god som den jag brukar äta när jag är på skolan, men den fick duga:)

Nä snart blir det nog att ta och lägga sig, har fortfarande grym träningsvärk i benen sen Skivstångspasset i måndags, precis som det var förra gången jag var på det passet, då hade jag ont i flera dagar efteråt:PTjing!

Skulle slänga ihop ett inlägg ikväll men t...

20120529_215915 (MMS)

Skulle slänga ihop ett inlägg ikväll men tiden gick för snabbt och nu måste jag sova för att orka med morgondagen! Nattinatt!