Handikappad

Lämnade in datorn på reparation idag då den inte ville starta igår.... så vi hörs när vi hörs.... skoj att jag inte hunnit betala räkningar ännu oxå.... fan så handikappad man är utan dator!

December-erbjudande!

Decembererbjudande!

 

Boka in en Ekologisk Ansiktsbehandling (ordinariepris 300kr) i December månad så betalar du enbart 250kr!

 

Går även bra att köpa presentkort till släkt och vänner, då gäller 250kr också, MEN dem ska utnyttjas innan sista Januari!

 

 

 

Passa på!

Regnig Måndag!

Idag är en riktigt regnig dag här i Nyköping, kallt är det också. Och så säger dem på nyheterna att snön är på G nu, skoj tycker jag och barnen!
 
Idag har Nova haft friluftsdag i skolan, så tidigt imorse kom hennes kompis Kelli hit och så skjutsade jag tjejerna till Rosvalla där dem skulle vara, tyckte synd om alla barn som fick gå hela vägen dit och hem i detta väder:/

Sedan hämtade jag dem och skjutsade dem till skolan igen där dem är nu. Nova ville vara kvar till melliset så då fick hon det.
 
Själv har jag varit och letat kläder till barnens luciafiranden, som tur är så är dem på 2 olika dagar så jag kommer kunna vara på bägge!
Elton vill vara tomte i år igen och Nova ville detta år vara Tomtemor, undra om det är för att hon klippt av sig håret?!?
Det gamla fina håret :)
 
Jag och barnen ska nog sätta igång och börja julbaka lite när jag hämtat dem på skola och dagis, så är man lite förberedd!
 
 
BebisNova:)