Inte en chans!

Helt underbart hur mkt vänner man har på fb och här i bloggvärden... och bara 25st röster i tävlingen :)
Kom igen nu, ni kan väl bättre än detta???

Nej jag kanske inte har så stor chans mot alla stora bloggerskor som är med och tävlar, men är man inte med och tävlar så har man ju inte heller någon chans alls!
 
Men ni får gärna rösta iaf!
 
 
Rösta på mitt bidrag!
Ledig dag idag, igår blev det ju att jobba trots att jag skulle vara ledig. Men var bara en kortis på jobbet (3tim) sedan åkte jag ut till mina föräldrar och var där hela em/kvällen och var väl hemma igen efter 21.
Idag blev det en tur ut till Oxelösund, och vad säger man om den staden.... tog 20min ca att gå genom alla affärer och vi hittade inget bra alls!
 
Snart ska jag börja förbereda kvällens mat. Blir kålpudding, potatis och sås. M skulle hämta barnen när han slutat och komma hit så bjuder jag på mat, ibland kan även jag vara snäll!
 
Vad har ni för planer för kvällen då? 
Ska ni kolla på någon eld?
 
Taggar: #bloggbussen13;

Äntligen lite ledig!

Nu har jag jobbat heldagar sen i onsdags, och imorgon väntar äntligen en ledig dag för mig!
Tanken var att Elton skulle komma hit idag då denna strejk varit på tapeten och hans dagis skulle inte servera mat och sådär, men då det lades ner idag så kör vi på som vanligt och barnen är kvar hos M tills tisdag som det är bestämt. Så imorgon har jag alltså en ledig dag, helt för mig själv!
 
Imorgon vet jag inte alls vad jag ska hitta på, men tror inte jag kommer sitta still hela dagen iaf!
Ska väl se om jag orkar köpa (bära upp snarare) jord och fixa lite planteringar på balkongen, och så ska jag koka ihop lite salvor också då folk har efterfrågat detta!
 
Vad hittar ni på?
 
 
 Snälla ni, rösta på min blogg, en gång per dygn kan man rösta och Nova skulle bli överlycklig om vi skulle få åka på detta härliga äventyr!!!
 
Rösta på mitt bidrag!
Taggar: #bloggbussen13;

Tänk vilken dröm detta vore!

Såklart drömmer alla om att göra saker med sina barn som barnen för alltid ska minnas. Många familjer har även råd att göra allt dem vill, resa utomlands, resa runt och skapa sig fina minnen av allt som man ser och gör!
 
Sen finns det dem familjer som inte kan resa runt hur mkt som helst, pga ekonomi och ett jobb där man inte kan ta ledigt hur man vill. (menar mig själv)
 
Min dröm är att göra saker med mina barn, vi försöker alltid hitta på saker som inte kostar så värst mkt, och som man enkelt kan ta sig till.
 
Därför vore det verkligen en drömvinst att vinna denna fina tävling med Bloggbussen13!
 
Jag vet att Nova verkligen skulle uppskatta denna resa något enormt! Hon är i den åldern då hon förstår allt och tycker det är kul att göra utflykter, se nya saker och lära sig massa nytt, och jag är helt säker på att denna resa skulle bjuda på allt detta!
 
 
Tänk så härligt att få vinna en bussresa, båtresa, hotellboende, gå på zoo, legoland och alla möjliga andra ställen!
Detta vore verkligen en dröm att få tala om för min 6åring!
 
 
 
 
Drömmer mig bort!
 
Och vad jag skulle bli superglad över, det är om ni har en sekund över och kan gå in här och rösta på min blogg!
Hoppas nu innerligt på att ni alla vill lägga en röst för Novas skull, så hon får en massa fina minnen!
 
Taggar: #bloggbussen13;