Min önskelista!

Då jag snart fyller år så är det väl dags att börja fundera på vad man önskar sig.... om nu någon skulle vilja köpa något åt mig :)
 
Tekokare från Tefal, verkar vara toppen till löste och jag älskar ju te!
Bilden lånad här och denna finns på cervera!
 
Listan kommer fyllas på :)

Bokrean!

 
Gjorde några fynd på bokrean åt barnen!
 
Och så fick denna fina brödlåda följa med hem också då den var nedsatt i pris från ca249kr till 99kr, ibland är det tur man är snål och väntar med att köpa!
 
Har ni hittat några bra böcker på bokrean?
 

HejÅHå!

Igår var jag ledig från jobb, och ungarna fick vara hemma från dagis och skola! Blev dock en tidigt uppgång på morgonen då jag hade BM-besök rätt tidigt (för p-spruta). Efter det åkte vi och handlade för kvällen och barnen fick välja maten, så det blev hamburgare på kycklingfärs!
På em åkte vi ner till svandammen och barnen åkte skridskor och fiskade fiskdamm! Kommunen ordnar en massa aktiviteter på sportlovet och det var skridsko-disco som gällde!
 
Dem var så duktiga!
 
Var en massa folk och barnen hade skoj! Ringde och bjöd hem mina föräldrar på mat då barnen ville att någon skulle komma och äta med oss, och det gjorde dem så gärna!
 
Då fick vi lov att åka och handla lite till så det skulle räcka åt alla, det var då kaoset började med lilla fröken tonåring i familjen!
Hon ville absolut inte åka och handla då en massa kompisar till henne var och åkte skridskor. Så jag och mamman till en kompis bestämde att Nova skulle få vara kvar med dem under tiden vi handlade. Jag och Elton var väl iväg ca en timme innan vi hämtade Nova och då brakade lillfröken loss ordentligt. Hon storgrät och skrek hela vägen hem och fortsatte även så hemma.
Hon är i en sån härlig ålder just nu och tror hon får bestämma och får allt som hon vill bara hon grinar.
Kan säga att man är lagom slut som mamma efter dem utbrotten hon har!
 
När vi kom hem så fixade jag maten, kyckling och lax-burgare och alla tyckte det var riktigt gott!
Hade en jättemysig kväll med mina föräldrar, bror och hans tjej! Barnen gick självmant och la sig på kvällen och vid 22 åkte sällskapet hemåt.
 
Vid 03,00 inatt kom Elton in till mig och sa att han skulle kräkas..... sagt och gjort så var det överstökat och sedan somnade han, varm som en kamin, i min säng och sov där oroligt till ca 07,30 imorse när barnen gick upp.
Inga mer spyor men en son som har sjukt mkt slem i halsen, feber och en förbaskad hosta.........
 
Om ett tag blir barnen hämtade av sin pappa och sedan jobbar jag ett kvällspass på jobbet! Kan säga att jag kommer somna ovaggad ikväll när jag kommer hem!