Me&I gör det igen!

Imorgon släpper Me&I en ny kollektion kläder, om möjligt finast av alla kollektioner!  (Alla deras kläder är ju sjukt fina)
 
Ska noga ett litet party hemma när jag flyttat, bjuda hem närmsta vänninorna, bjuda på smarrigt fika och så känna och klämma på alla fina kläder!
 
Denna gång släpper dem även en fantastisk kollektion för oss vuxna!
 
Här kommer lite SneakPeak:)
 
 
 
Önskar man vore gjord av Pengar!
 

När allt vänds upp och ner, än en gång!

Idag har varit en relativt bra dag, ända tills jag kom hem och öppnade ett brev och där och då kände jag att jag ger upp. Hur jävla mkt mer ska man orka igentligen?
 
Imorgon blir det iaf att städa lägenheten och flytten går som planerat på fredag, därefter får vi väl se hur allt blir.
 
Just keep going!

Spontanfest!

Igår skulle jag igentligen på maskerad/25årsfest hos en tjej, men så kände jag på dagen att jag inte alls hade lust att klä ut mig + att jag kände typ bara födelsedagsbarnet och hennes bror..... så jag beslutade att skippa festen.
Då barnen skulle till mormor och morfar och sova över natten så tänkte jag att det är ju dumt att bara sitta hemma, hur ofta kommer man ha barnfria nätter sen liksom:)
Så jag bjöd hem kusinen, hans tjej och en killkompis och mina närmsta tjejkompisar på den första och sista festen i huset!
 
Hade en supertrevlig kväll med det bästa sällskapet och idag mår jag som jag förtjänar, och så ska jag åka och jobba om ca en timme!
 
Längtar tills jag får komma hem och sova ikväll!