Spanar efter cykel!

Jag har nu ett tag spanat efter en bra cykel åt mig själv, har haft en som jag fick när jag fyllde 25 år..... den använde jag till och från tåget när jag pluggade och en dag var den borta från tågstation... surt!
 
Vill ha en rejäl cykel som även får vara supersnygg, och gärna rosa, så vad tror ni om denna? :)
 
 
Just nu finns det inte pengar till att köpa en ny cykel men kanske efter sommaren..... just nu lägger jag alla pengar på våran semester som jag och barnen snart ska göra!
 
 
 
Taggar: Cancerfonden, Crescent, RosaCykel;

Snart semester!

Ja snart börjar min semester, endast 7 dagar kvar att jobba och sedan far vi mot Öland,vilken lycka!
 
Igår när jag och exet messade så skrev han att Elton saknade mig en massa och undrade när han skulle få komma och sova hos mig igen, så idag efter jobbet åkte jag dit och först blev bjuden på mat och sen åkte jag och Elton hem till mig.
Blev ett snabbt stop på Ica och sen åkte vi hem i spöregnet! Gud vad det började regna när vi kom ut ur affären, helt galet! Men så välbehövligt!
Fyndade en kylväska till våran ölandsresa också, 99kr på Ica, kostade 299kr från början, ibland är det bra att vänta med att köpa saker!
 
Damen som jobbade där som jag frågade om dem hade kylväskor kvar svarade att ja, men tyvärr bara i Rosa, hon känner inte mig:)
 
I helgen som var så sov jag och barnen över hos deras mormor och morfar, och tidigt i söndags åkte vi till badplatsen, en helt perfekt helg!
 
Ohh så söta dem är, mina små älskade ungar♥
 
Imorgon är det upp tidigt, skjutsa hem Elton till M och sedan åka och jobba hela dagen, ja så ser resterande veckan ut för min del, sedan väntar en ledig helg igen och denna gång blir det att slå klackarna i taket med ett härligt gäng på lördagskvällen/natten!
 
Vad har du gjort under semestern?
 
 
 
 
 
 

Ledig helg!

Nu väntar en ledig helg för mig. Jobbar ju heltid annars så det är rätt så mkt jobbande, men eftersom jag har världens bästa jobbarkompisar och kunder så går dagarna undan rätt snabbt :)

Skulle även varit ledig måndag men tog ett extrapass i gruppen jag brukade jobba i förut, alltid kul att få hälsa på tanterna och gubbarna där en sväng! I detta yrke får man en speciell relation till vissa, så är det bara!
Sedan jobbar jag resten av veckan och till helgen blir det lite festande, Nyköpings festdagar hägrar så jag och Carro ska göra stan osäker, får se om någon mer vill hänga med!
 
Igår gjorde jag, Carro, Mamma och Christer Linköping efter att jag slutat jobbet. Vi shoppade på ikea, åt mat och hade allmänt skoj. Var ett bra avslut på dagen och jag kom hem runt 22 och var helt slut!
 
Idag ska jag och barnen åka ut till mina föräldrar, igen:) Vi ska sova över hos dem idag, mysigt! Och så fyller världens bästa mamma år idag, grattis!
 
 
Min mamma till höger, och hennes storasyrra till vänster :)
 
Kommer mer update om helgen sendare!