Hemska mardrömmar :(

Inatt har vi inte fått mkt sömn alls här hemma:(
 
Jag kom i säng rätt sent och vid 2 inatt vaknade jag av ett gallskrik, det var Elton som drömde en hemsk mardröm om en ko?
Samtidigt som jag tog upp honom och försökte lugna han så började Nova gråta då han genom att skrika skrämde slag på henne. Sen var resten av natten förstörd:(
 
Bägge barnen skulle sova hos mig i min säng och det är väl okej, grejjen är bara den att så fort Nova somnade så grät hon.... så rädd hade hon blivit av hans skrik tidigare.
Tror klockan var närmre 4 imorse när hon äntligen fick ro!
 
Klockan 6 var bägge barnen uppe och det var lekdags.
 
Nu är det lugn fm här hemma, avbokade våra planer som vi hade just nu då vi inte orkar, min höft gör skitont då jag låg väldigt illa inatt på ena hörnet och så är man ju helt slut.
Bilar är på på tv:n och nu är det lugn och ro här hemma en stund. Vi har pysslat och städat hos lille Theo, får väl se om jag orkar städa hos fiskarna idag också.
 
I em åker vi ut till mormor och morfar som ska bjuda på mat!
 
 
Mina busfrön♥
 
Taggar: Mardrömmar;

Tillökning i familjen!

I onsdags fick vi lite tillökning här i familjen!
Nova har länge pratat (tjatat?) om att hon gärna vill ha ett riktigt husdjur, gärna en kanin:) Jag har dock tyckt att en kanin är mkt ansvar som jag vet att jag sen kommer få ta den dagen hon tröttnar, +att vi bor i lägenhet så jag vill inte ha för stora djur!
 
Tidigare här i veckan såg jag en hamster med tillbehör som var till salu, och tjejen bodde här i stan. Hon ville ha 200kr för hamster, bur och alla tillbehör som dem hade hemma.
 
Så jag slog till!
 
Här har ni honom, lille Theo som är ca 1 år gammal!
 
 
 
Jag har jobbat 6 dagar i sträck, helt slut! Idag skulle jag också jobbat igentligen en liten stund bara men tog ledigt så jag och barnen får långhelg tillsammans!
 
Ikväll ska vi hem till Anja med familj och bli bjudna på mat, trevligt! Men först ska vi skjutsa ut x-et till hans jobb då han ska på någon sommarfest dem ska ha, och så ska vi byta bil med varandra också!
 
 
 
Och imorgon bitti drar vi på äventyr!
 
 
 
 
 

Min lilla midsommar!

Midsommar i år spenderades i lugn och ro hemma hos mig med min fina vän Caroline! Först blev det handling, sedan hälsade vi på hos hennes farbror där även hennes mamma var och sedan åkte vi hem till mig!
 
Vi grillade, kollade på några filmer och hade helt enkelt en mysig lugn kväll!
 
Grillspetten!
 
Matbordet, lite av varje!
 
 
Min äldsta barndomsvän, i vått och torrt ni vet:)
 
Tjejkväll innebär även tjejfilm!
 
 Och så testade vi även något helt nytt, Frozen Yoghurt, smarrigt!
 
 
 
 
 
 
 
Under morgonen ägnade jag mig även åt att få ut en liten fågel som var i barnens rum.... senare på balkongen fick jag hjälpa en liten fågelunge som satt fast mellan mina blomkrukor......
 
Me, the Bird-women!
 
Har haft ett mysigt midsommar-firande och resten av helgen spenderas på jobbet, men vad gör det när man får storhelgs-ob!
 
 En liten fråga..... går det inte att kommentera? Eller har alla tagit semester;)