Att ångra sig dagen efter...

Igår på jobbet berättade en kollega om att hon skulle hjälpa sin pappa att flytta idag.... och även om att hennes bil igårmorse inte ville starta när hon skulle till jobbet, så nu skulle hon få ringa runt och kolla om någon kompis hade bil att låna ut till henne.
Då jag visste att jag var ledig idag och enbart skulle lämna Nova på skola och sen gå till tandläkaren så erbjöd jag att hon kunde ta min bil!
 
Så igårkväll kom hon och hämtade den..... so far, so good!
 
Imorse när jag vaknade var det grått och när vi skulle gå till skolan med Nova så började det regna... och när vi lämnat henne och jag och Elton skulle hem så vräkte det ner, mer eller mindre!
 
Hem kom vi, jag var som en blöt katt, var bara att slänga av sig alla kläder och ta på något torrt!
 
Strax innan 11 ska vi traska bort till tandläkaren då jag ska på koll där..... hoppas det slutat regna lite då! Hade ju lite planer på att ta en promenad där efter tandläkaren, men vi får väl se hur det blir med den saken!
 
Lite såhär kände jag mig när vi kom hem.... bilden lånade jag här!
 
 
Hur är vädret hos er?

Hej hopp!

Senaste veckan har bestått av en massa jobb. med dagens jobbpass så har jag nu jobbat 6 dagar i sträck.. galet kan tyckas men det är ju lite så jag vill ha det dem veckor jag inte har barnen här!
 
Idag hämtar jag hem mina troll, som jag saknat dem! Och imorgon kommer hjärtat och hans son hit! Torsdag så är barnen lediga från skola/dagis och vi ska göra en rolig sak med barnen!
Ser jag verkligen fram emot!
 
I söndags var vi på ridskolan, ungarna är så duktiga!
 
 
Duktiga tjejen!
 
Igår hämtade jag ut ett paket från Tirapunji, denna vackra neonrosa väska, som jag förmodligen kommer använda varje dag hela sommaren!
 
Tack snälla Göran för denna fina väska, och missa inte att ni kan vinna en väska från Tirapunji, tävlingen hittar ni här!
 
 Dags att fixa lite här hemma innan jag drar till jobbet några timmar, sen hämtar jag mina småälsklingar!
 

Tävla om en ny sommarväska!

Nu har jag fått äran att lotta ut en underbart fin väska från Tirapunji!
 
Om deras väskor!

Upplev känslan av att hålla i en väska av äkta skinn! Genom Tirapunji får du tillgång till snygga herrväskor och damväskor av hög kvalité, dessutom till ett rimligt pris. Hos Tirapunji hittar du ett brett utbud av moderiktiga handväskor för både tjejer och killar. Välj och vraka bland flera modeller och nyanser. Du hittar garanterat något som passar dig!

Genom lång erfarenhet vet vi att kvalité i material och tillverkning är viktiga faktorer för den slutgiltiga produkten. Vi ser därför till att bara arbeta med certifierade leverantörer som håller vad de lovar!

 
 
Jag är med och tävlar hos Agnieszka om en snygg Kroko-väska från Tirapunji!
Tävla du också!
 
För att vara med och tävla ska du göra följande!
 
1 lott: Gilla Tirapunji på fb <--- länk  samt Gilla min blogg på fb<---- länk
 
2 lotter: Länka med text och bild på din blogg eller på fb, men se då till att det är offentligt på fb!
 
Sedan lämnar du en kommentar här med hur många lotter, namn på fb samt länk om du skrivit om inlägget på din blogg/fb!
 
Tävlingen avslutas den 31a Maj kl20,00!
Taggar: Skinn, Tirapunji, Väskor;