Jag ÄLSKAR att ta hand om mina sjuka barn.....

 
 
Många gånger så verkar det ju som att föräldrar verkligen njuter av att vara hemma och vårda sina sjuka barn, serva dem allt, göra allt till rosa lull och samtidigt vara den perfekta mamman, sambon, vännen, you name it.........
 
Men vet ni vad, jag HATAR att vara den som är hemma när barnen är sjuka, och speciellt när dem är magsjuka....
 
Som idag, så fort Nova känner att hon ska kräkas så säger hon till mig och vill att jag följer med till toan, att jag ska klappa henne på ryggen, säga att hon är duktig och stå redo med vattenglas och papper att torka munnen på.
 
Helst av allt hade jag typ låst ut mig på balkongen för att slippa. Jag verkligen avskyr spyor, känner själv hur det åker hiss i min mage liksom när hon sitter och hulkar och har sig......
 
Är det bara jag som känner såhär?!
 
 

Satans påfund!

Inatt kom Nova in till mig vid 02.00 och klagade på ont i magen.... och inte allt för långt efter det så kom första spyan, så hela natten har hon gått mellan min säng och toan och tömt magen gång på gång.... och än håller det på.
 
Jag som hade sett fram emot att få jobba idag fick snällt ringa jobbet och förklara läget (hatar att behöva ringa och säga att jag/barnen är sjuka).
 
I em ska vi hämta Exet i K-holm, sedan tar han barnen så imorgon får jag jobba iaf!
 
Nu kokas det potatis här hemma, och för Nova blir det väl de enda hon får äta typ........
 
Jaja, hörs när vi hörs!

Söndag

Är verkligen helt slut i kroppen idag, varför då kan man undra? Har ju inte gjort något speciellt igentligen...
 
Imorse drog vi iväg till ridskolan, Novas kompis hängde med och även hon fick rida! Nova fick rida Tekla och Elton på Fantasy, och han var inte nöjd då Fantasy är en envis liten häst så vi fick nästan jaga dem runt banan för att hon skulle trava!
 
Nova travade en massa och OJ så hon har utvecklats när det kommer till ridningen, från att inte våga trava på dem små hästarna till att göra det själv på dem större!
 
Min lilla surpuppa:)
 
Full fart framåt!
 
Det gäller att ha tungan rätt i mun :)
 
Nova är hemma hos kompisen N nu, dem leker så fint tillsammans! Imorgon väntar en ledig dag för oss, så vi får se vad vi ska fylla den med! Kanske ett biobesök:)