När man blir sådär osäker.

Imorgon ska jag åka upp till Sthlm efter att barnen är lämnade på dagis och skola. Jag har ju sökt en utbildning på Nackademin och hoppas ju innerligt att komma in på den, trots att jag aldrig haft riktig pluggskalle så vill jag gå denna utbildning väldigt gärna!
Så imorgon är det antagningsprov som gäller och så ska jag upp ytterligare en gång längre fram för att göra prov i svenskaB då jag inte hade betyg i det från gymnasiet.
 
Känner mig dock väldigt nervös över allt detta och vet varken ut eller in. Antagningsprovet består av 2 delar, ett skriftligt och ett muntligt. Det skriftliga är jag inte nervös över men det muntliga känns ju lite sådär... jag och att stå och prata inför folk är inte det enklaste..... får hoppas stämmningen kommer att vara bra och inte för stel för då går allt mkt enklare!
 
Sen är det ju detta med ekonomin också. Kommer jag ens ha råd att plugga i sthlm igen? Denna gång är jag ju ensamstående och jag kommer ju inte alls kunna jobba i samma utsträckning som nu om jag ska spendera några dagar i veckan på skolan.... eller så får jag slita ut mig rejält och försöka fixa skolan samtidigt som jag ska jobba för att slippa ta lånedelen?
 
Ja det är många tankar i min skalle men jag hoppas iaf jag får sova lite inatt!
 
 
 
Taggar: Nackademin, Självinsikt, Utbildning;

Allt rullar på!

Nu är påskhelgen över och äntligen rullar vardagen på som vanligt igen! Jag har jobbat hela påskhelgen och idag är min lediga dag. Var riktigt skönt att få sova imorse tills jag vaknade av mig själv och inte av väckarklockan! Vaknade dock 07.20 men endå :)
 
Igår efter jobbet åkte jag hem till en jobbarkompis då hennes kille skulle tatuera mig! Och gud så nöjd jag är! Sjukt snyggt och så passande!
Har länge tänkt på att tatuera mig och i helgen kom jag på vad jag ville ha också, och vad det ska symbolisera!
 
 
2 stjärnor, dem 2 senaste åren i mitt liv, dem värsta åren, men endå dem bästa!
Valde att flytta ifrån barnens pappa, flyttade och har bott själv i 1 år.
Att jag var så stark trodde jag inte faktiskt, motgångar-medgångar, som en berg&dal bana men just nu är jag mer på fötterna än någonsin!
 
I em hämtas barnen, har lovat Elton att hämta honom redan vid 13 och så hämtas Nova vid 14! Saknat barnen och ska bli så mysigt att ha dem här igen!
Sedan väntar jobb i 3 dagar innan vi tar helg!
 
På lördag blir det en trip till Sthlm på Loppis Event, då får barnen vara hos sin pappa i några timmar medans jag är iväg!
Mysigt att träffa alla blogg-kompisar igen, var ju allt för längesedan!
 

Hoppas ni alla haft en fin påskhelg!

Taggar: inkgirl, livet, tatoo, tatueringar;

Glasögonorm!

Igår kom min kusin Sandra hit, hon är bara 13 år fyllda men är lika lång som mig... är det jag som är kort eller hon som är lång :)
Vi tog oss ner på stan för att hämta ut mina glasögon som kommit och köpa påsk-present åt barnen!
Jag skippade godiset i år då barnen får det av andra och istället fick dem 2 plagg kläder var!
Är sjukt nöjd med mina glasögon, måste bara lära mig att använda dem nu när jag läser och sitter vid datorn och så!

Glad påsk på er, själv ska jag spendera påskhelgen på mitt arbete med dem gamla!