Då är man på banan!

Plugg!
3e dagen i skolan är nu över och det går över förväntan!
Imorgon börjar jag inte förens 13 så hinner springa en sväng i affärer innan skolan börjar!
 
Idag har vi haft Marknadsföring. En sjukt bra lärare som verkligen får oss att lyssna. Började med ett litet grupparbete som ska redovisas imorgon på lektionen.
Kul som fasiken att äntligen få använda hjärnan igen.
 
Igår efter att jag kommit hem från skolan så åkte jag till Elgiganten och mötte upp min bror och hans tjej. Jag behöver ju en ny dator till utbildningen, plus att min gamla håller på att säcka ihop så en ny var ju nödvändig inom en snar framtid. Och nu hade Elgiganten en drive på en Lenovo-dator som uppfyllde alla krav jag hade, och så blev det en jättefin dataväska till, som även går att använda som en vanlig väska!
 
Nöjd!
 
Imorgonkväll blir det middag och vin hemma hos en kompis, ska bli mysigt!
 
 
 
 
Taggar: Lenovo, Nackademin, Studenten;

Nu kör vi!

På plats på skolan, första skoldagen, spännande, skrämmande, min framtid börjar här!
Gratis är gott!

Ja men visst är det så att vi människor gillar allt som är gratis, och många av oss sitter dessutom många timmar vid en dator om dagen!
Att då kunna klicka sig mellan olika sidor, svara på lite frågor och få poäng för detta som du sedan kan växla in presentkort för, det är ju toppen!
 
Och du som är bloggare/bloggerska kan ju även skriva blogginlägg som du sedan får poäng för beroendes på inläggets helhet.
 
Själv har jag beställt presentkort från Gratisbio för ett antal hundringar och har redan kommit upp i tillräckligt många poäng för att kunna beställa ytterligare 100kr i presentkort. Snabbt, smidigt och väldigt enkelt!
 
Man kan vara med i roliga tävlingar som även dem kan generera i många härliga poäng.
 
Men den enklaste vägen till att få poäng är nog endå att bara vara online, men då tar det ju lite längre tid att få ihop till presentkort! Men många bäckar små ;)
 
Vill du själv testa på detta så klicka på bilden här nedan och bli medlem, sen är det bara börja spara ihop!
 
 
Taggar: GratisBio, Gratisärgott, Samlapoäng;