Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Igårkväll skulle jag jobbat till 22, allt gick bra och flöt på tills jag fick en hemsk smärta i magen (tjejmagen). Antingen är det ägglossning eller mens på g och då mår jag som en påse skit. Kunde varken gå, stå eller sätta mig ner utan att smärtan slog till.
 
Ringde min kollega och hon var gullig och jobbade kvar till 22 istället för mig så jag kunde gå hem och vila. Åkte förbi ICA och skulle köpa bröd och där utanför stod det 2 äldre människor tillsammans med en gammal dam som stod och grät. Även en äldre kille (äldre än mig) hade stannat till hos dem.
 
Då gamlingar ligger mig varmt om hjärtat så stannade även jag och kollade vad som hänt. 
Tanten visste inte vart hon var och var ledsen, däremot visste hon sin adress.
Så vi packade in henne och cykeln i killens stora bil och så körde vi mot adressen hon uppgav.
 
Var lite märkligt att komma till ett hus som ingen var hemma i och tanten var väldigt snurrig. Efter lite om och men kom vi in via garaget, vilket också var jättemärkligt!
 
Då jag vet att äldre ofta har saker nerskrivna på papper så började jag leta i alla kökslådor efter telefonnummer och namn till hennes barn. Hittade till slut namn och nummer till sonen som jag ringde.
Han ringde direkt till sin pappa som var ute och letade efter sin fru. Även polisen var ute och letade efter henne.
 
Tanten hade alzheimeroch det märktes rejält, ville bjuda oss på vin när vi var hemma hos henne, trots att vi gång på gång talade om att vi körde bil :) Frågade även vem det var som vi väntade på och vem jag prata med, även det gång på gång.
 
Till slut kom maken hem och han var mkt tacksam över våran hjälp!
 
Slutet gott, allting gott. Men man kan ju inte sluta fundera på vad som skulle kunna hänt om vi inte hade hjälpt henne hem. Om fel personer hade fått tag på henne, för klockan var ju trots allt efter 21 på kvällen.
 
Jag kom hem efter 22, smärtan i magen fanns kvar men även en värme i hjärtat då tanten kom hem hel och hennes älskade make kom dit och tog hand om henne!
 
Skrev om detta på FB igår och många hurrade och skrev att vi var vardagshjältar och lite sånt, men för mig är det en självklarhet att hjälpa folk som behöver hjälp
 
Nyss så var maken till tanten här hemma hos mig med ett litet tack från dem alla..... jag är mållös.....
 
 
 

Jobbvecka!

Jobbade kväll igår, och även idag kör jag ett 13-22 pass på jobbet! Full rulle!
 
Har planerat lite till helgen med hjärtat, vi ska åka på utflykt med barnen, det kommer dem gilla! Ska även få hem en hylla till barnens rum så jag ska se om jag ska måla om den direkt så den blir vit också som deras första hylla är, blir fint och mer utrymma att plocka ner leksaker i för dem, så kanske man kan göra sig av med alla andra förvaringar som dem har!
 
 
 
 

Godmorgon lördag!

Veckan har bestått av jobb, en hel del jobbande faktiskt. Även blivit erbjuden ett vikariat fram till den 4e april, det tackar man ju inte nej till!

Igår tröttnade jag på mitt hår som har växt väldigt mkt sen jag var och klippte mig för en månad sen, så jag ringde min frisör vid 11 och fick en tid redan på em efter jobbet! Så nu är det kort och fint igen och nästa gång jag ska klippa det ska han även hjälpa mig att färga utväxten!

Idag blir det att fara upp till huvudstaden med hjärtat F. Vi ska sova på hotell inatt, äta någon god middag ikväll och strosa runt på stadens alla gator :)

Kommer bli en riktig myshelg♥

Vad gör ni i helgen?