Jaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Ursäkta ordvalen nu men FY FAN så Jävla glad och lycklig jag är just nu!
 
Jag kom in på utbildningen jag sökt, fattar ni!?!
 
Hade så låga tankar om mig själv och detta har verkligen tärt på psyket som fan, men idag fick jag mejlet som jag länge väntat på! I Augusti börjar jag skolan!!!!
 
Tack alla ni som höll tummarna för mig!
 
Imorrn ska det firas, var precis och köpte en flaska Champagne för näsan 400kr, och imorrn kväll ska den korkas upp! Någon som vill göra mig sällskap?
 
 
 
 

Att skrika av glädje!

Ni vet utbildningen i stockholm jag sökt, som jag även var uppe och gjorde antagningsprov samt behörighetsprov till då jag saknade svenskaB. Var inne idag på min sida på skolan och då ser jag att  det står att jag är behörig till utbildningen!
Skrek som en galning här hemma av lycka... så till den grad att barnen kom springandes och undrade vad som hänt :)
 
Under morgondagen skickar dem ut svar till alla sökande om man kommit in eller ej, och ni kan tro att jag håller tummarna som en galning här hemma!
 
Hoppas ni gör detsamma nu för min skull.

Semester!

Min första semestervecka har påbörjats, och vi har inte gjort speciellt mkt, precis som det ska vara! Så himla skönt att bara vara hemma och ta dagen som den kommer.
 
Igår fick jag hem min kökssoffa, så nu ska ett tyg inhandlas och så ska vi klä om den, kommer bli superfint.

Barnen vart mkt nöjda med den då dem nu kan sitta jämte varandra och äta :)
 
 
Skulle ju åkt och köpt nytt köksbord och stolar här om dagen, men blev inget av det jag tänkt mig. Det var slut i butiken (även i butikerna runtomkring Nyköping) och fanns inte heller att beställa. Det enda som vanns var visningsexemplaret. Jag kollade på det och visst det fanns lite repor på det och så men jag tänkte köpa det endå, OM MIO kunde fixa med hemkörning då jag inte får in ett ihopmonterat bord och stolar i bilen. Men icke, det kunde hon ju absolut inte ordna med då det redan ar på rea...... synd MIO, jäkligt synd att ni inte är mer angelägna om att sälja era möbler. Hoppas ni får nytta av bordet och stolarna!
 
Har endå sån himla tur så en jobbarkollega som ska flytta hörde av sig och har ett liknande bord och stolar hemma som hon tänkt sälja då dem inte får plats i nya lägenheten. Så på fredag ska jag åka till henne och köpa dem.
Tack Martina!
 
Idag blir det att gå över till farmor och hjälpa henne tapetsera klart hallen som vi påbörjade förra veckan.
 
Så vad har ni för er då?