Hej och hå!

Igår hade vi stormöte på jobbet, dock inget jag blev informerad om att jag var välkommen och deltag på... jaja :) Kommunikationen är väl inte alltid vad den borde vara!
 
Det delades ut ett antal Friskhetspris och gissa hur chockad jag blev när en kollega sa åt mig igårkväll att jag faktiskt var en av dem som fått det!
Har alltså inte haft någon sjukdag på jobbet alls hela förra året! (har dock vabbat lite).
 
Så idag när jag kom till jobbet fick jag ett fint kuvert med ett presentkort i, presentkortet var på en 3-rätters middag för 2 personer på Bernhard Kök Å Deli här i Nyköping!
 
 
 
Dem har supergod mat, sånt man inte alls äter för ofta, rena lyxmaten!
Valde att ta med barnens pappa Magnus på detta, han, liksom jag, älskar lite finare mat och uppskattar grejjer som dessa!
Så på lördagkvällen ska barnens farmor komma och vakta barnen och vi ska gå ut och äta!
 
Än en gång, så glad att vi har en bra relation med varandra!
 
Och Tack snälla jobbet för detta! Jag är rörd att även jag som är vikarie får ta del a dessa fina priser och få uppskattning!

Då var ledigheten över :)

Nu har jag haft min helg, rätt skönt faktiskt när man gick från jobbet i söndags och visste att man hade några dagars ledighet framför sig!
Igentligen har jag väl inte gjort så värst mkt dessa dagar, vilat upp mig.
 
Fick ju lite hundabstinens här om dagen och som tur är så har jag många vänner som har hundar som man kan låna! I söndags lånade jag Zelda, Sofias hund!
Och igår åkte jag och Elton hem till Rolf och barnen (Sofias sambo) och så hämtade vi Zelda då vi ska vakta henne tills imorgon em!
 
Barnen tycker det är supermysigt att ha hund här, vi alla är ju uppväxta med hundar, och våran älskade Czarly fick vi ju ta bort för dryga 2 år sedan.... känns rätt mkt just nu kan jag säga!
 
Vi tog en promenad igår och hämtade Nova!
 
Och hela vägen hem höll Nova i kopplet och gick en bra bit för mig och Elton, skapligt stolt tjej!
 
I em när Magnus hämtat barnen på skola/dagis så ska dem även hämta Zelda och ha henne hos sig då Elton blev väldigt butter över att inte ha vovven där han är! Sen ska jag hämta henne ikväll när jag slutat jobbet.
 
Har hunnit måla den ena lastpallen här hemma, behövs bara ett lager färg till och sen ska jag ge mig på den andra också, kommer bli superfint!
 
 
Igår var Magnus här och hjälpte mig lite med skolpapper som skulle skickas in till skolan/utbildningen jag sökt! Så förhoppningsvis ska jag sätta mig i skolbänken i höst igen, vore ju underbart både för ekonomin och för mitt självförtroende att gå denna utbildning!
 
 
Snart dags att röra sig mot jobbet, men först en promenad med Zelda!
 

Nu är man hel!

Idag kom barnen hit, nu är man fulländad igen! Dock blir det en kort visit här då jag jobbar kväll onsdag och torsdag, men så är det jag som hämtar dem på fredag och så blir det mys hela långa helgen! Så på onsdag är det jag som lämnar på skola/förskola och Magnus hämtar dem och så får dem vara hos honom tills fredag. Tur vi har sån bra relation jag och han så allt funkar!
 
I helgen är det ett kalas inbokat för Nova och så planerar jag att åka till Norrköping en sväng då jag gärna vill besöka butiken Granit!
 
Var ute hos min mamma idag, hon hjälpte mig att färga den flera-cm-långa utväxten i skallen, så nu är man ett ljushuvud igen :)
 
 
Fick även ett spännande mejl från skolan idag..... shit vad har jag gett mig in på? Spännade och skrämmande på samma vis! Men detta är mitt liv och bara jag kan göra någe åt allt och detta är det jag ska göra :)
 
 
Wish me good luck!