Furuvik 2014

I år var det äntligen dags igen, jag hade turen att få en inbjudan till Furuviksparken för 2 vuxna och 3 barn.
Detta år var det Elton som fick ta med sig en kompis och valet föll på Liam. Dem går på samma dagis och är nog bästa vänner skulle jag tro!
Ungarna var taggade till tusen, vi hann knappt åka ut på E4an innan det började tjatas om ifall vi var framme snart ;)
 
Vi åkte tidigt på morgonen hemifrån, hämtade Liam och sedan åkte vi mot Gävle. Blev en bensträcka på vägen och vi var faktiskt framme redan innan dem öppnade. Bra planering :)
 
Dagen var underbar, vädret var verkligen på våran sida och alla njöt!
Ungarna åkte karuseller som aldrig förr, ja även vi vuxna var ju faktiskt med och åkte, och det var jättekul. Hade ju sån tur så även Sofia och Rolf med barn var där, så Nova och Oliwer röjjde som aldrig förr och skötte sig nästan helt själva, medan vi vuxna mest fick hålla lite koll på dem bara!
 
Här får ni ett regn av bilder.
 
 
Finaste entren för oss VIP-gäster!
 
Grabbarna bus!
 
De 3 små aporna, kollar på aporna ;)
 
Vi hittade en riktig sötnos!
 
 
Fina flamingos.
 
Monkey
 
 
Massa karusellåkning!
 
Testade många roliga saker!
 
Galet roligt att åka karuseller!
 
Älskade ungen och Jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilken härlig helg!

Helgen har spenderats i Gävle på Furuviksparken, det har varit helt underbart och vädret var verkligen på våran sida hela tiden!
 
Mer om det och en massa bilder ( tog över 350st) kommer i ett inlägg imorgon!
 
 
 
Glada barn innan vi gick in på Furuviksparken!

Så var denna dag över..snart.

Idag har dagen gått i ett långsamt tempo. Nova var på skolan och jag och Elton har varit hemma och jag har fått pyssla lite med saker som annars inte hinns med.
Barnens morfar kom på en kopp kaffe och lite snack.
När vi hämtade Nova så åkte vi hem till barnens farmor, vi hjälpt till i hennes trädgård med att klippa gräs och göra fint, och så blev det kaffe och snack i trädgården i solen!
Som jag kommer sakna den trädgården och huset när hon flyttar, men å andra sidan kommer vi ju bo på samma gård och då blir det att grilla ute på gården och umgås istället :)
 
Passade på att sola dem bleka benen lite!
 
Trots att jag är hemma och vabbar och det är de tråkigaste jag vet så kan jag inte låta bli att vara glad inombords! Om en vecka är jag nere i polen och får äntligen kramas och umgås med min mormor och morfar, dem är så sjukt saknade och det gör ont i hjärtat. Helt galet att det är ett hav emellan oss och man bara ses 1 gång per år ca.
Hade jag fått bestämma så hade dem fått flyttat hit PRONTO. Lämna allt och bara komma hit, men så enkelt är det ju tyvärr inte :/
 
 
Älskade Mormor och Morfar<3
 
Ush så avundsjuk jag är på alla som kan träffa sina mor&farföräldrar lite när dem vill. Om jag är bitter över detta, ja litegrann faktiskt!