Ännu mer semesterplaner!

Eftersom det nu är klart att jag ska jobba hela sommaren så är ju planerna att göra kortare utflykter med barnen. 
Jag själv är mer eller mindre uppväxt med camping/husvagen/tält liv och jag har så himla mycket fina minnen från dessa gånger! 
Jag verkligen älskade att vara ute, åka runt, inte ha en massa lyx och flärd runt omkring liksom. Det gick finfint att sova i tält, använda servicehus till toabesök/dusch och bara vara i lugnet! 
 
Förra sommaren åkte ju jag och barnen ner till Öland och sov i en stuga på en camping några nätter, jättemysigt och enkelt och både jag och barnen njöt en massa.
 
Men denna sommar har vi helt andra planer, och det är nämligen att campa på riktigt, att sova i tält, med allt vad det innebär! 
 
Saker som vi redan har är tält (som vi dock måste pröva bygga ihop så vi vet att det är helt och hur man gör), 2 sovsäckar och några liggunderlag. Så vi kommer ju behöva skaffa några saker till för att det ska funka hela vägen liksom men jag tror det kan bli himla mysigt för barnen. 
Man behöver ju inte alltid ha en massa prylar och lyx och så för att det ska vara mysigt, eller hur?! 
 
Och kommer det gå bra att tälta första gången så kan jag lova att vi kommer åka och tälta varje gång jag kommer vara ledig i minst 2 dagar i sträck iallafall. Man behöver ju inte åka till Öland varje gång dock, men en gång har både jag och barnen önskemål om att åka dit iallafall! 
 
Om jag hade haft pengar nu så hade jag garanterat beställt detta tält, hade ju passat perfekt för mig och barnen, litet förtält och så själva sovdelen! Men får hålla tummarna att det finns bra priser på saker jag kommer behöva när skatten kommer! 
Ni hittar tältet HÄR
 
Har ni tips på små fina campingar, som är rätt lugna, runt sörmlandsområdet?
 
 
*Inlägget är sponsrat

Vilken lycka!

Yey Kolmårdstrollet är glad! 
 
Igår när jag vaknade så kände jag att dagen skulle bli bra, och att den blev det! 
Var upp till skolan och skrev en tenta som gick bra, sedan blev det ett samtal till en gammal vän, vilket resulterade i en träff med han på kvällen, och det resulterade i att jag har jobb över hela sommaren! 
Med början redan nu i maj faktiskt, ska bli så sjukt jäkla roligt detta och kommer absolut bli den bästa sommaren någonsin! 
 
Ni kommer kunna hitta mig på Brazooriet i sommar, en Restaurang/familjekrog på Kolmårdens camping! Blir att syssla med allt möjligt där samt att jag fick lite mer områden att ha ansvar för, kul att folk faktiskt vet att jag har en stor potential och ger mig stora ansvar!
Då stärks det där självförtroendet en himla massa! 
 
Fasiken så jäkla glad jag är!!
 
 
 
Taggar: Brazooriet, Kolmården;

När det är dags för presenter.

Många gånger när det är dags att köpa presenter till folk, så funderar jag ofta på VAD det är man ska köpa, många gånger är det någon man känner jätteväl och då kan man ju fråga sig fram bland andra vänner vad denna människa önskar sig, men andra gånger kanske det står helt still i skallen på alla. Eller så kanske det är en sån där person som redan har ALLT, dem är svårast att köpa presenter åt.
 
Jag brukar alltid vilja köpa saker som kommer till användning, saker som jag vet kommer uppskattas av mottagaren, och inte någonting som kommer läggas i en låda och glömmas bort.
 
Något som på senare tid har blivit väldigt populärt är ju att köpa presentkort till människor, och numera kan man även köpa presentkort på Upplevelser (inte bara presentkort på nätbutiker). Rätt häftigt och en riktigt smart ide måste jag säga! 
 
Saker som man själv kanske inte skulle unna sig annars, och blir ju lite ett måste att genomföra när man får en sådan sak :)
 
En sida som säljer presentkort, och som du får direkt i mobilen (skickas till dennes mobil som ska få presentkortet) är Huuray, en fin och lättläst sidan, man hittar lätt på den och det finns någonting för alla där!
Det positiva med att man får detta i sms-meddelande är ju även att du inte behöver vänta på att få hem produkten, alltså går det att beställa i sista minuten, så att säga :)
 
Något som jag själv skulle kunna tänka mig att testa på (om någon funderar på att ge mig en present bara sådär, är ju mors-dag snart) är "Prova på dykning", det vore superhäftigt! 
 
Vad är den kostigaste present DU någonsin fått? 
 
*Inlägget är sponsrat