Hösten är på ingång!

Ja, som alla säkert märkt vid det här laget så är hösten på ingång, vilket för alla barnfamiljer innebär att sko-garderoberna måste fyllas på med varmare och tåligare skor. (Gäller i och för sig alla i familjen och inte bara barnen, men barnen växer ju och sliter ut ett antal skor per säsong.)
Även gummistövlar är ju en sådan sak som går åt i en barnfamilj, ett par hemma, ett par på skolan/förskolan och kanske ytterligare ett par liggandes hemma i reserv utifall att alla andra par är blöta.
 
En sida som jag beställt skor från innan åt barnen och mig själv, och faktiskt kommer använda mig av i framtiden är Eshoes,
Toppensida med mycket stort urval samt att det är fria frakt-och returer, vilket är toppen om man råkat mäta lite fel vid beställning.
 
Skor ska vara sköna och nu när barnen har blivit större så är även dem med och bestämmer om vad man ska beställa och vad dem vill ha.
 
Jag har även beställt en superfin regnjacka från Ilse Jacobsen därifrån som jag är galet nöjd med, den kommer hålla mig torr när hösten kommer!
 
Dessa var både fodrade och snygga, och säkerligen sköna!
 

 Aigle Gibolee Red/White

 
 
 
 
Finns ju faktiskt himla mycket fina gummistövlar även till vuxna.
Jag själv är ägare åt ett par Ilse Jacobsen i Rosa, min favoritfärg!
 
 

 Ilse Jacobsen Woman Tall Rubberboot

 
 
 
Galet snygga stövlar som passar såväl skogen som festen!
 
Varifrån handlar ni skor?
Nätet, fysiska affärer?
 
 
 
 
Taggar: eshoes, samarbeten;

Vi har det bra :)

Semestern är galet skön, vi äter gott, umgås med familjen och shoppar ett och annat :) knappt så man längtar hem efter verkligheten... dock längtar jag hem så jag får träffa Micke igen... ja han jag träffade på bröllopet... som jag tycker mycket om :) 

Att någonting kan kännas så bra så snabbt, ni vet dem där fjärilarna, när man går runt och ler som en fjant hela dagarna bara för att man tänker på honom...

Ja livet är bra! 

Såg ett Isberg när jag flög hit... 

Jag har semester :)

Ja så blev det så till slut, för en och en halv vecka sen bokade jag biljetter och idag var resdagen! 
Hamnade såklart i Polen hos min mormor och morfar 😍