Fin elektronik!

Har ni funderat över att nästan all elektronik som tillverkas nu för tiden är himla fin. Det spelar nästan ingen roll hur den fungerar, det viktiga är att den passar till resten av inredningen. 
Även företag börjar intressera sig av att ha snygga saker på plats. Sen är det ju klart att mindre företag som inte använder sig av elektronik så värst ofta som stora företag kanske inte köper lika nya saker som de större företagen gör. 
 
Jabra är en sida som säljer så mycket mer än bara elektronik, dem säljer ett helheltskoncept. Dem släpper dig inte när du betalat produkten utan du får även 60 dagars öppet köp, 1 års garanti och Gratis support. 
Det tycker jag är super, för att förr eller senare så sitter man där då någonting hänt och kanske behöver ha hjälp att lösa det, vad är då bättre än att faktiskt ringa återföräljaren direkt! 
 
Nu hade dem även himla bra pris på ett par trådlösa hörlurar, perfekta att ta med sig om man ska iväg en heldag. Med åtta timmars musiktid och tolv dagars passningstid har Move din rygg. Och de är himla snygga också!
 
 
 
Kika in på sidan, finns någonting för alla och nnnu har dem även extrapriser på hörlurarna på bilden, kanske en julklapp!?
 
 

Den är klar!

Nu är äntligen den ena hundbädden klar. 2 påslakan senare så är jag jättenöjd med resultatet! 
Nästa hundbädd blir i en grå nyans. 
 
 
Nu fortsätter jag att sticka på Novas halsduk, får se om den blir bra eller om den ska sprättas upp och göras om igen :P
 
 
Taggar: Mattant, Virka, hundbädd;

1a December

Ja då startar vi första dagen på den sista månaden detta år. 
Barnen var här en sväng igår då Magnus var på Itrim-möte.
Vi lagade mat, gick genom adventskalendrarna och bestämde även att chokladkalendern får man öppna på lördagar för den gågna veckan. 
Mina barn ska inte äta choklad varje dag hela december, men dem verkar ju helt okej med det också då det varit så dem senaste åren hos oss. 
 
Dem har en varsin kalender med Frost och StarWars med skolsaker i, perfekta ju! 
 
Idag jobbar jag till 19,30 och sen ska jag möta upp barnens morfar och åka och hämta Torstens nya crib, ja vi har köpt ett nytt hus åt honom.
Han kommer komma undan lite när hundarna är här samt att han kommer ha mycker mer plats att röra sig på.
 
Denna vecka har jag kvällsjobb som väntar. Som tur är så hämtar älsklingen barnen dem dagar han kan, sen ska han spela curling på onsdag och då hjälper farmor till att hämta dem små liven istället, vad hade jag gjort utan familjen?! 
Hade ju garanterat inte kunnat jobba som jag gör nu. Så tacksam för all hjälp runtomkring.
 
I helgen väntar Julshow på Novas ridskola, där även Nova medverkar, ska bli skoj att se! 
Annars blir det en lugn helg och det är himla skönt.