Det blev en jobbhelg.

Från början skulle detta bli en ledig helg, men då A endå jobbar kvällar så valde jag också att jobba kväll (sen hade jag lite annat inplanerat dagtid så just kvällar passade bra).
Ville även testa på att jobba lite nu efter operationen och kvällarna är ju lugnast.
Hade himla tur och fick tider både igår och ikväll, och igår ringde planeraren och frågade om jag ville jobba söndag kväll också... såklart jag ville! 
Och så blev det även ett pass på måndag morgon, var längesedan jag jobbade såhär mkt i ett kör :)
 
Men såklart är det härligt att vara tillbaka, träffa de gamla som man saknat, och att få höra att man varit saknad. 
Det enda som jag inte saknat är stressen, tyvärr. 
Att knappt ens hinna ta en kisspause..... nä det saknade jag inte alls. 
 
Gjorde om lite hemma här om dagen, har ju varit ute efter en ny matta till vardagsrummet då jag tröttnade på den gamla, och kom då på att jag faktiskt har en lila ryamatta liggandes i sovrummet, så mattorna fick byta rum och nu går mkt av inredningen i färgen Lila i vardagsrummet!
 
 
Snart är det dags att göra sig iordning för jobbet och ännu ett kvällspass, får väl se om jag ska jobba över även ikväll som jag gjorde igår. 
 
 

Elton hade sitt 6års kalas!

I lördags så var det äntligen dags för Elton att ha sitt 6årskalas, som han längtat efter denna dag! 
Han vaknade redan halv 7 på morgonen och frågade om det var dags att gå upp, men somnade om till 8.30 och det är jag glad för.
 
Kalaset blev toppen, alla barn var glada och det åts glass och lektes och så blev det fiskedamm en stund innan kalaset var över. 
 
 
 
I fredags gick vi även till frisören med Elton då han gärna ville klippa sig och ha en cool frilla till kalaset, blev tuppkamm och rakat på sidorna, första gången han vågar klippa en riktig frisyr, min stora pojke ♥
 
Elton och Liam, med munnarna fulla med glass :)
 
 
 
Taggar: Elton6år, Kalasdags, kalas;

Shoppa Barbie!

Har du kanske en liten tös, eller pojke, där hemma som älskar Barbie och som kanske fyller år snart? (eller av någon annan anledning kanske ska få en present)
Då tycker jag att du ska kika in hos ToysRus och kika på deras produkter från just Barbie som det är jättebra rabatter på, så varför inte passa på att shoppa och samtidigt spara en del pengar?! 
 
Många av produkterna är det till och med mer än 50%rabatt på, det är ju perfekt! (däremot är några av varorna slut i lager men är fortfarnade en hel del saker kvar)
Du kan hitta Barbie, Ken i olika kreationer, dockkläder, husgeråd och stora dockhus. Alltså allt som behövs för att låta fantasin flöda hos barnen! 
 
Personligen tyckte jag att denna var lite rolig! (sådan fanns inte när jag var liten)
En varuautomat! 
 
Lekte du själv med Barbie som liten? 
Har kanske dina barn fått ärva dina gamla dockor?