När livet kommer emellan..

Vissa stunder när allt flyter på sådär bra med vardag, jobb och allt så hinner man inte stanna upp och funder. 
Jag har ett tag nu haft ont i ena tanden i munnen, men inte tänkt så mkt mer på det. 
Enda tills det slog mig att det är den sidan som visdomständerna fortfarande sitter kvar på.
 
FAN.
SKIT.
 
Detta innebär att tandläkartid ska bokas och tand kommer dras ut... förr eller senare. 
 
Däremot kunde ju inte detta komma mer olägligt. Jag vet ju hur jag blir efter att tandläkaren gör sådanna ingrepp i min mun. Penicillin i en vecka och sängliggandes. 
 
Så nu blir det istället smärtstillande och hoppas jag står ut tills jag  jobbat klart för denna sommar, 2,5 vecka till med andra ord. 
 
 
Som sagt var, kunde inte komma mer olägligt! 
Taggar: ont, smärta, visdomstand;

Den veckan där barnen kommer först!

Idag börjar den veckan då barnens pappa börjar jobba igen efter semestern. Och då jag vägrade betala förskoleavgift i ca 2 månader för att använda mig av en vecka bara så har vi alltså ingen fritids för barnen denna vecka, så det blir en del pysslande med barnvakt och sånna saker för att få allt att funka här hemma. 
Jag kommer inte kunna vara kvar på jobbet så länge om kvällarna, då exet är här hemma och ska lägga barnen hos mig och sen få åka hem och sova själv. 
 
Jaja vi kommer få det att funka på något vis, har vi ju alltid lyckats med förut :)
 
Dessa 2 alltså <3
 

Mys med familjen.

Idag är en ledig dag här hemma hos oss. 
Min mamma fyller år på måndag, men då alla jobbar då så ska vi fira henne ikväll istället, blir att gå ut och käka middag ikväll på OT's här i stan sedan kanske det blir någe glas vin eller 2 hemma hos dem efteråt. 
 
Och så till den frågan som alltid dyker upp, vad fasiken ska man ha på sig?! Vädret är sjukt ostabilt, men endå skulle jag kunna tänka mig ha lågklänning, alternativt jeans och någon finare topp till det. 
 
Jaja nu fortsätter vi den lediga dagen här hemma med att pyssla och städa och dona, rätt skönt att göra det utan en massa stress!
 
Alltså dessa 2, älskar er till månen och tillbaka, flera gånger om ♥